Valnøttene har hovedrollen i salsa di noci fra Liguria. Dette er en tradisjonell «saus/krem» til pasta fra Liguria. Vanligvis blir den brukt til de fylte pastaputene som heter Pansotti men du kan også bruke vanlig pasta som f.eks. spaghetti eller grønn pasta som vanligvis er laget med spinat.
Den er også veldig god på et lite stykke brød mens man nipper til en aperitiff.
Bildegalleri
Klikk og nyt!
Fått med deg disse?
Pulire carciofi – Hvordan rense artiskokker
Her forleden viste jeg deg hvordan du skulle rense artiskokkene når du skal fylle dem. Nå skal jeg vise deg hvordan du renser dem
Den italienske søndagskaken!
Jeg har fortalt deg mange ganger om den italienske søndagslunsjen. Men har jeg noen gang vist deg en italiensk søndagskake som denne.....
Crema di asparagi og Sestri Levante
Når sesongen for asparges starter går jeg nesten amok, av og til blir det litt for mye av det gode med dampete asparges, aspargisrisotto og gudene vet hva.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.