Salsa di noci – Valnøttkrem

Valnøttene har hovedrollen i salsa di noci fra Liguria. Dette er en tradisjonell «saus/krem» til pasta fra Liguria. Vanligvis blir den brukt til de fylte pastaputene som heter Pansotti men du kan også bruke vanlig pasta som f.eks. spaghetti eller grønn pasta som vanligvis er laget med spinat.
Den er også veldig god på et lite stykke brød mens man nipper til en aperitiff.

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Pulire carciofi – Hvordan rense artiskokker

Her forleden viste jeg deg hvordan du skulle rense artiskokkene når du skal fylle dem. Nå skal jeg vise deg hvordan du renser dem

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Den italienske søndagskaken!

Jeg har fortalt deg mange ganger om den italienske søndagslunsjen. Men har jeg noen gang vist deg en italiensk søndagskake som denne.....

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Crema di asparagi og Sestri Levante

Når sesongen for asparges starter går jeg nesten amok, av og til blir det litt for mye av det gode med dampete asparges, aspargisrisotto og gudene vet hva.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen