Hva mine gjester har
Sagt om meg
Det er veldig moro
med alle de hyggelige tilbakemeldingene jeg får etter matkurs og matturer.
Mat og alt man kan gjøre rundt det byr jo på så mange flotte opplevelser!
Og, ja, jeg prøver virkelig å dele mest mulig i alt jeg steller i stand.
Hvis du vil dele noe du har opplevd sammen med meg, så setter jeg STOR pris på det. Bare...
Send meg en e-post!
Mona
Kjære Caroline;
Å få oppleve Torino i april sammen med deg var en stor og hyggelig opplevelse. Å få komme tilbake i november å oppleve Kulinariske Torino sammen med deg gleder jeg meg utrolig mye til.
Du er en alletiders person å være sammen med.
I bloggen din kan jeg følge deg, dine opplevelser, dine oppskrifter og med mange flotte bilder. Du beskriver så fint og morsomt ditt liv og gjøremål.
Takk!
Toini O. Bratli
Matformidler, Geitmyra Ringsaker matkultursenter for barn
Drømmer du om å reise til Italia en gang, er det NÅ du skal benytte sjansen.
Med denne dama som viser deg rundt i kriker og kroker, og med historier som er som eventyr å høre på.
Jeg har vært på tur med Carolinesgourmet Schøning og det er et minne som sitter spikret for livet.
Stedene, menneskene, maten, historiene 🙂
Caroline byr på seg selv, sine bekjentskaper og en atmosfære som er helt unik.
Anbefales!
Ingrine Amundsen
Lier gård
Caroline var gjestekokk på Lier gård under Sommer på Mjøsgårdene i 2017. Med hennes kokkeferdigheter, stålkontroll og nydelige vesen ble det en stor suksess. Vi gjentok suksessen med italiensk matkurs og italiensk aften våren 2018. Begge arrangementene for fulle hus!
I fjor høst var jeg så heldig å være gjest hos Caroline i Torino. Hun viste meg rundt i både den vakre byen og i vindistriktene rundt byen. Jeg ble helt betatt! Vi besøkte små intime spisesteder og butikker jeg aldri ville ha funnet frem til på egenhånd og det virket som Caroline kjente «alle».
Anbefaler alle en tur til Torino i Carolines fotspor!
Eva Stenbo
Liker du italiensk mat? Min gode venninne Caroline er kokk og har bodd i Piemonte i 30 år, og hun kjenner området ut og inn. Nå har hun laget en tur for matglade nordmenn og denne sjansen bør du ikke la gå fra deg.
Jeg har selv vært på “matrunde” med Caroline i Torino og Oh My God for en fantastisk opplevelse!
Sa jeg at området har noen av italias beste viner? At Torino er sjokoladebyen fremfor noen, og at Caroline kjenner alle stedene som er verd å besøke for oss som er glad i italiensk mat?
Hiv deg rundt og bli med – dette blir en opplevelse du aldri kommer til å glemme. Tro meg!
Trines matblogg
Sitter du og teller på knappene om du skal være med eller ikke, så har jeg bare et råd:
Meld deg på!
Her er det kvalitet fra begynnelse til slutt, og du får opplevelser du ikke kan organisere på egen hånd, i tillegg til god mat og drikke.Jeg (Trines matblogg) har arrangert flere turer i samarbeid med Caroline (og ByK), og jeg kan gi henne mine varmeste anbefalinger.
Mette Bråthe
Det som er gøy med oppskriftene er at de virker “vanlige” italienske retter: lasagne, pasta con sugo di carne, pizza, etc., men du har alltid noe ekstra, en egen vri på ting. Pizza med frukt for eksempel, eller et lite overraskende hint av noe som kan være et krydder eller en annen smak.
Husker første gang vi fikk middag hjemme hos dere i Lavagna i 91. Da lagde du pasta (farfalle) med laks i fløtesaus og tilsatt litt whisky. For meg var det helt merkelig, men overraskende og godt.
Brava bravissima!!!
Knut Ole Myrberg
Daglig leder, Opplæringskontoret for offentlig sektor i Vestfold
Onsdag 5. februar fikk jeg gleden av å delta på et matkurs hos Caroline (carolinesgourmet.no) i Torino, sammen med tre av mine venner.
Vi har alle interesse i matlaging, og fikk denne kvelden innføring i tradisjonelle italienske matretter. Det var vi selv som sto for matlagingen, men med kyndig veiledning av Caroline. Alt foregikk hjemme hos henne, på hennes kjøkken.
Caroline er ei flott dame som tilpasset kurset våre ferdigheter, og klarte også å formidle sin kunnskap på en strålende måte. Alt foregikk i rolige former uten noe form for stress. Maten inntok vi på hennes spisebord, og den smakte aldeles nydelig. Denne ble komplettert med lokale viner tilpasset hver rett.
Jeg vil benytte anledningen til å takke for en dag som for meg ble et stort høydepunkt på turen til Italia.
Er det noen som planlegger en tur til Italia som innebefatter et matkurs, vil jeg anbefale Caroline på det varmeste.
Tusen takk
Solfrid og John-Egel
Piemonte
Vi ventet gjester fra Norge til vårt sted i Piemonte oktober. Dette er venner hvor alvor og skjemt går hånd i hånd. Vi ville vise hva Piemonte har å by på.
En av dagene for dette oppholdet falt naturlig å velge matkurs, med Caroline som læremester. Dette har vi ikke angret på. Våre gjester har takket oss mange ganger for at vi valgte et slikt innslag i programmet. Caroline og våre sprudlende gjester, hvor det er kort avstand fra skjemt til alvor, fant tonen umiddelbart.
Vi fikk en uforglemmelig ettermiddag og aften. Foruten å lære å lage god mat ble det en dag full av latter og humor blandet med alvor. Dette sammen med et fortreffelig måltid som bestod av focaccia, risotto med sopp, stokkfisk og tilslutt frityrsteikte epler ble dagen fullkommen.
Nå jobber vi med nytt arrangement. Det er å lage tur for 50 personer. Et norsk gladsangkor kommer til Piemonte. Da engasjerer vi igjen Caroline, og denne gangen skal hun lage lunsj for alle disse og servere i vår hage i Piemonte. Vi gleder oss skikkelig.
Tilbakemelding
Ærlig tilbakemelding er viktig for meg, og jeg er takknemlig for både ris og ros 🙂