Pizza – «Norsk» hvit pizza

Min beste oppskrift på pizzabunn: Ikke bare pizza, men en norsk, hvit pizza som vi i Italia egentlig ikke skjønner hva er

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Bløtkake med sitron, jordbær og kiwi

Bløtkake med jordbær, kiwi og sitron for en frisk start på kaffeslabraset. Bløtkake kan være så mangt. Denne gangen blir det som en frisk bris fra syd-Italia.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

I gÃ¥r kveld hørte vi bølgene fra havet………i Torino!

Man skulle nesten tro at man var ombord i en bÃ¥t………..men vi er faktisk……….

Primavera – VÃ¥ren

Det er lysere, det er varmere, folk smiler…. det er vÃ¥r i luften. NÃ¥r det begynner Ã¥ spire og gro i Ã¥krer og enger begynner til og med grytene mine Ã¥ smile nÃ¥r jeg putter i blomster og skudd.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Stengt for kommentarer.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen