Min beste oppskrift på pizzabunn: Ikke bare pizza, men en norsk, hvit pizza som vi i Italia egentlig ikke skjønner hva er
FÃ¥tt med deg disse?
Bløtkake med sitron, jordbær og kiwi
Bløtkake med jordbær, kiwi og sitron for en frisk start på kaffeslabraset. Bløtkake kan være så mangt. Denne gangen blir det som en frisk bris fra syd-Italia.
I gÃ¥r kveld hørte vi bølgene fra havet………i Torino!
Man skulle nesten tro at man var ombord i en bÃ¥t………..men vi er faktisk……….
Primavera – VÃ¥ren
Det er lysere, det er varmere, folk smiler…. det er vÃ¥r i luften. NÃ¥r det begynner Ã¥ spire og gro i Ã¥krer og enger begynner til og med grytene mine Ã¥ smile nÃ¥r jeg putter i blomster og skudd.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.