Pizza – «Norsk» hvit pizza

Min beste oppskrift på pizzabunn: Ikke bare pizza, men en norsk, hvit pizza som vi i Italia egentlig ikke skjønner hva er

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Rimini

Den vennlige smilende byen som altfor mange rynker på nesa av: Da jeg så vidt hadde fått opp øynene, nynnet jeg mens jeg åpnet døren for Stella. Men det var et grått, vått og nitrist syn som møtte oss.

Gratinert ris

Restemiddag med ris. Middagene på mandager pleier å ende i restemiddager etter det som blir til over etter helgen. Noen ganger er det mye og andre ganger lite.
Denne gangen var det litt kokt skinke og en mozzarella som tittet på meg da jeg åpnet kjøleskapet.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Fiken chutney – Chutney di fichi

I dag reiser jeg nedover til Liguria men før jeg dro lagde jeg noen virkelig sterke saker til gubben som han kan servere sammen med ost hvis har tenkt å arrangere hjemmealenefest mens jeg er borte.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her
Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Stengt for kommentarer.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen