Påsken, Italiensk matkurs

God søndag folkens. Det begynner å nærme seg Påsken og tankene begynner kanskje å svirre om påskemenyen?

Påsken, Italiensk matkurs

Neste fredag, 19 mars kl. 19.00 blir det italiensk matkurs med forskudd på påskemiddagen.
Sammen lager vi Fredagsmiddagen med den berømte påskepaien fra Liguria som vi serverer sammen med en salat.

Er du alene kan du lage den mindre varianten siden den holder seg noen dager i kjøleskapet.

Om du da ikke vil stikke en tur til naboen med et stykke.
Og de beste bordkortene du noen gang har smakt, denne gangen med røkelaks.
Menyen passer perfekt også for vegeterianere siden vi da bare bytter ut røkelaksen med friske urter.
Selvsagt blir det tid til å lage noe søtt for å avslutte måltidet men det er en overraskelse som påskeharen har gjemt i kurset.
Kurset koster kr 380,- og varer i ca 2 – 2 1/2 time. Jeg logger meg ikke ut før alle er ferdige og klare til å sette seg til bords.
Siden jeg fikk en privat melding fra en av medlemmene i gruppen ønsker jeg å informere alle at jeg er gründer, selvstendig næringsdrivende med et enkletpersonforetak og skatter til den italienske staten.
For å bekrefte og reservere plass på kurset sender du meg en mail sånn at jeg kan sende deg handlelisten og « nøkkelen» til kjøkkeninngangen. Maks 8 deltagere.
schoning.caroline@gmail.com
Eller du kan bruke skjemaet som du finner her :

[forminator_form id=»58591″]

 

❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Piemonte

Ut på lørdagstur i Cuneo. Selv italienere rynker på nesen om Cuneo, men det er fordi de ikke aaaaaner hva de går glipp av !

Carolines brød – Il pane della Caroline

Finnes det noe bedre enn hjemmebakt brød ? Og lar du det heve i kjøleskapet har du nybakt brød dagen etter uten for mye stress og styr. Dette erbrødet som du ikke trenger å kna, du bare bretter det!

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Finocchi con Parmigiano

Kokte grønnsaker er gørr, hyler ungene…….piff fenikkelen opp slik som min italienske svigemoren gjør, for at det….
Skal bli en glad dans rundt middagsbordet, istedenfor sutring. Det går unna på et blunk å lage dem. Blir det noe igjen har du (nesten) matpakken klar til i morgen og dagen blir som en dans på ……fennikler.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen