God søndag folkens. Det begynner å nærme seg Påsken og tankene begynner kanskje å svirre om påskemenyen?
Er du alene kan du lage den mindre varianten siden den holder seg noen dager i kjøleskapet.
schoning.caroline@gmail.com
God søndag folkens. Det begynner å nærme seg Påsken og tankene begynner kanskje å svirre om påskemenyen?
Er du alene kan du lage den mindre varianten siden den holder seg noen dager i kjøleskapet.
Klikk og nyt!
Hva om vi reiser til Lago Maggiore siden vi allerede er oppe så tidlig
Den er så enkel å lage at det er umulig å feile.
Den er ikke bare lekker, myk, saftig og kjempegod……nei den er til og med så sunn at du kan spise opp hele kaken med god samvittighet…nesten!
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.