Følg meg!

Påsken, Italiensk matkurs

Neste fredag, 19 mars kl. 19.00 blir det italiensk matkurs med forskudd på påskemiddagen.

Påsken, Italiensk matkurs

God søndag folkens. Det begynner å nærme seg Påsken og tankene begynner kanskje å svirre om påskemenyen?

Neste fredag, 19 mars kl. 19.00 blir det italiensk matkurs med forskudd på påskemiddagen.
Sammen lager vi Fredagsmiddagen med den berømte påskepaien fra Liguria som vi serverer sammen med en salat.

Er du alene kan du lage den mindre varianten siden den holder seg noen dager i kjøleskapet.

Om du da ikke vil stikke en tur til naboen med et stykke.
Og de beste bordkortene du noen gang har smakt, denne gangen med røkelaks.
Menyen passer perfekt også for vegeterianere siden vi da bare bytter ut røkelaksen med friske urter.
Selvsagt blir det tid til å lage noe søtt for å avslutte måltidet men det er en overraskelse som påskeharen har gjemt i kurset.
Kurset koster kr 380,- og varer i ca 2 – 2 1/2 time. Jeg logger meg ikke ut før alle er ferdige og klare til å sette seg til bords.
Siden jeg fikk en privat melding fra en av medlemmene i gruppen ønsker jeg å informere alle at jeg er gründer, selvstendig næringsdrivende med et enkletpersonforetak og skatter til den italienske staten.
For å bekrefte og reservere plass på kurset sender du meg en mail sånn at jeg kan sende deg handlelisten og « nøkkelen» til kjøkkeninngangen. Maks 8 deltagere.
schoning.caroline@gmail.com
Eller du kan bruke skjemaet som du finner her :

 

❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

"Insalata di pasta con asparagi e uova"

( Insalata di pasta kån asparatgji e oåva ) Hvis du klarer å utale dette klarer du også å lage denne kalde pastasalaten med sesongens asparages og……

Mariaboller med marsipanlokk.

Kamuflerte Mariaboller

«Pesce spada in umido»

Jeg utfordrer en duell til Zorro. Jeg er sikker på at jeg vinner med sverdet mitt…hm,hm…mente sverdfisken. Bare se hvordan jeg….. Persino Zorro avrebbe perso in un duello con la mia Spada…hmmm…il mio Pescespada….in umido. Guarda come lo preparo con……  

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Rull til toppen