Påsken, Italiensk matkurs

Neste fredag, 19 mars kl. 19.00 blir det italiensk matkurs med forskudd på påskemiddagen.

Påsken, Italiensk matkurs

God søndag folkens. Det begynner å nærme seg Påsken og tankene begynner kanskje å svirre om påskemenyen?

Neste fredag, 19 mars kl. 19.00 blir det italiensk matkurs med forskudd på påskemiddagen.
Sammen lager vi Fredagsmiddagen med den berømte påskepaien fra Liguria som vi serverer sammen med en salat.

Er du alene kan du lage den mindre varianten siden den holder seg noen dager i kjøleskapet.

Om du da ikke vil stikke en tur til naboen med et stykke.
Og de beste bordkortene du noen gang har smakt, denne gangen med røkelaks.
Menyen passer perfekt også for vegeterianere siden vi da bare bytter ut røkelaksen med friske urter.
Selvsagt blir det tid til å lage noe søtt for å avslutte måltidet men det er en overraskelse som påskeharen har gjemt i kurset.
Kurset koster kr 380,- og varer i ca 2 – 2 1/2 time. Jeg logger meg ikke ut før alle er ferdige og klare til å sette seg til bords.
Siden jeg fikk en privat melding fra en av medlemmene i gruppen ønsker jeg å informere alle at jeg er gründer, selvstendig næringsdrivende med et enkletpersonforetak og skatter til den italienske staten.
For å bekrefte og reservere plass på kurset sender du meg en mail sånn at jeg kan sende deg handlelisten og « nøkkelen» til kjøkkeninngangen. Maks 8 deltagere.
schoning.caroline@gmail.com
Eller du kan bruke skjemaet som du finner her :

 

❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Lago Maggiore

Hva om vi reiser til Lago Maggiore siden vi allerede er oppe så tidlig

Vellutata di zucca. Gresskarsuppe

Den er så enkel å lage at det er umulig å feile.

Rødbeter, Saftig sjokoladekake

Den er ikke bare lekker, myk, saftig og kjempegod……nei den er til og med så sunn at du kan spise opp hele kaken med god samvittighet…nesten! 

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top