Her kommer en kalender over kursene som går av stabelen fra torsdag 22 april ( det er fremdeles 4 ledige plasser) til 12 mai.
På denne måten har du full oversikt og har mulighet til å planlegge i god tid.
For å unngå smitte møtes vi på zoom meeting med direktesending.
Vi lager middagen sammen fra bunnen av uten noe juks eller hokuspokus, jeg på mitt kjøkken og du på ditt. For at alle skal klare å følge med og for at jeg skal ha mulighet til å hjelpe dere om det er noe dere ikke skjønner blir det maks 8 personer minimum 3 personer.
Det er forholdsvis retter fra Liguria siden det var der jeg var kokk på egen restaurant i 15 år men selvsagt tar vi noen stikkturer til andre fylker.
Her har dere full oversikt over matkursene som jeg holder på zoom meeting. På denne måten har dere bedre tid til å planlegge og se om det er noe som frister.
Jeg har fått utrolig mange positive tilbakemeldinger fra kursdeltagerene og den fineste stjernen i boken fikk jeg i går av Kjersti som allerede hadde vært med på et av mine kurs
‘Jeg lager omtrent aldri mat siden det nesten aldri smaker og blir vellykket, jeg føler meg veldig usikker når det gjelder matlaging. Du forklarer så godt og hjelper til om det er noe som jeg ikke forstår eller henger igjen. Alt vi lager er kjempegodt og du får meg til å føle meg som en Dronning på kjøkkenet mitt.’
Om dere skulle ha noen spesielle ønsker av retter, bakst eller kaker så send meg gjerne en melding. Hvem vet kanskje jeg kan luke inn et matkurs med akkurat det som du ønsker å lage.
Du kan også bestille private kurs , f.eks en vennegjeng som vil møtes sammen rundt kjøkkenbordet mitt. Da blir det bare dere som møtes på kjøkkenet mitt uten at noen andre har mulighet til å melde seg på.
Jeg takker for meg når alle er ferdige og setter seg til bords sånn at dere kan fortsette kvelden sammen mens dere nyter middagen som vi har laget hver og en på sitt eget kjøkken.
Trenger du vintips så hjelper jeg dere gjerne med det. Jeg er ikke sommelier men jeg liker å nyte et glass vin til maten.
Hvis dagene og klokkeslettet ikke passer hadde jeg blitt veldig takknemlig for tilbakemelding om når det passer best for deg.
Torsdag 22 april kl 17.30
Saltimbocca alla romana con patate al forno e Risotto di primavera
Vårens risotto med grønne asparges, purre, vårløk og erter. Skiver av storfe med skinke og salvie, ovnsbakte poteter med urter.
Fredag 30 april kl 17.30 ( fult)
Corso in italiano e norvegese.
Focaccia genovese, «gnocco fritto», le miei versioni di caprese
Kurs på norsk og italiensk.
Focaccia fra Liguria, tynn, sprø, myk og farlig god! Frityrstekt brød. Mine egne versjoner av tomater, mozzarella og basilikum
Onsdag 5 mai kl 17.30 ( fult)
Lasagne al pesto con patate e fagiolini. Verdure ripiene
Lasagne med basilikumpesto, poteter og aspargesbønner. Fylte ovnsbakte grønnsaker fra Liguria
Fredag 7 mai kl 17.30 ( fremdeles ledige plasser)
Pollo alle erbe, pinoli e olive. Crostata con ricotta e cioccolata
Kyllinglår med urter, pinjekjerner, oliven og poteter. Mørdeigsterte med ricotta og sjokolade
Onsdag 12 mai kl 17.30
(fremdeles ledige plasser)
Mozzarella in carrozza e «spaghetti» di zucchine con sugo di datterini.
Frityrstekt ostesmørbrød med mozzarella, Italias svar på ostesmørbrød. «Spaghetti» av squash med cherrytomater.
Jeg kommer også til å arrangere andre matkurs i helgene og noen kurs som vil forgå på to språk sånn at både italienere og nordmenn kan melde seg på og lage middagen sammen. Dette er også perfekt for de som holder på å lære italiensk eller som vil friske litt opp på språket.
Om dere har noen spesielle ønsker innen italienske retter så send meg en bedskjed. Husk at ønsker er til for å bli oppfylt!
For å melde deg på må du enten bruke innmeldingskjemaet under her eller sende meg en Mail.
schoning.caroline@gmail.com
Etter at påmeldingen din er bekreftet ( husk at det er maks 8 plasser på hvert kurs ) sender jeg deg en handleliste, en liste over hvilke kjøkkenutstyr du trenger og om du eventuelt må forberede noe på forhånd, når tiden nærmer seg.
Hvert kurs koster kr. 380.00 og varer i ca. 2 timer som noen ganger kan drøye litt ut siden jeg venter til alle er ferdige.
[forminator_form id=»58591″]
❤️