Følg meg!

Matkurs : Tre retter med fersk laks og røkelaks

På onsdag skal vi lage en tre retters middag med røkelaks og fersk laks direkte fra kjøkkenet mitt i Torino. 

Matkurs : Tre retter med fersk laks og røkelaks

 

Matkurs : Onsdag 20 januar kl 17.30

På onsdag skal vi lage en tre retters middag med røkelaks og fersk laks direkte fra kjøkkenet mitt i Torino.
Det er fremdeles et par plasser igjen.

Sammen skal lage fylt pasta med en herlig saus av røkelaks.

En superenkel forrett med fersk laks som jeg er sikker på at det ikke er siste gangen du kommer til å lage.

Og til slutt røkelaksnurrer.

Noen av rettene går unna i en fei mens andre tar litt lenger tid selv om det ikke er vannskelig. 

Jeg er bomsikker på at både du, familien og venner kommer til å bli storfornøyde når dere setter dere til bords for å nyte kveldens middag.
Dette kan også bli den perfekte middagen for å feire San Valentino den 14 februar. For å unngå smitte bruker du kjøkkeninngangen ….på zoom. Det er plass til 8 deltagere for at alle skal kunne stille spørsmål underveis og for at vi skal holde samme tempo. For å reservere plass «rundt kjøkkenbordet mitt» må du sende meg en Mail for bekreftelse eller bruke påmeldingsskjemaet som du finner lenger ned. Etter det vil jeg sende deg all informasjonen som du trenger med handleliste og det du trenger av kjøkkenutstyr kveldens middag.
schoning.caroline@gmail.com
Kurset koster kr 380 pr. person og varer i ca 2 timer.

 

Her kan du lese noen komentarer som jeg har fått fra deltagere som har vært med på matkursene mine.


Hei Caroline

Jeg er veldig fornøyd med kurset –   og vil antakelig være med igjen en annen gang. Risottoen ble veldig god- Ola og min sønn var veldig fornøyde ! Uvant med vegetarmat en fredagskveld for disse to men ingen sure miner

Søndagkveld ble det gode risottokaker til en god salat ! Knallbra

Hilsen Gry

 

Hei Caroline
Dette gav mersmak. Jeg melder meg på kurset førstkommende onsdag 20 januar.
Deretter vil jeg gjerne delta onsdag 3 februar.

Ha en fin helg.
Med vennlig hilsen
Wenche
Hei Caroline!
Må få takke for det utrolig morsomme live-kurset! Ryddig, oversiktlig, godt forklart, gode historier og like gode tips. Ikke hadde jeg trodd jeg skulle lage gnocchi for egen maskin. Men det har jeg gjort – også etter kurset. 😁Gleder meg til neste anledning for å utvide den kulinariske horisonten hos deg.
Beate.
Hei Caroline,

Så moro man kan ha det på kjøkkenet med kokk online.
Caroline instruerte og fortalte og inspirert fra sitt kjøkken i Torino, mens vi var flere på kurs online fra Trøndelag til Sørlandet på kurs fra eget kjøkken.
På menyen i dag var tre ting du kan bruke deigen til Focaccia til. Alle lagde det sammen i eget hjem. Så trivelig og så innmari artig.
Jeg er bitt av basillen og har nå deltatt på mitt andre kurs med Caroline.

Dette kan anbefales.
Hilsen Anita.
❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Årets tur til Norge!

Turen til Norge endte på stranden med Vaf…..ulo og Fa…n

Ragú di carne in bianco. Hvit kjøttragú

Kjøttragú i hvitt!……..dette er en klassisk ragú i Piemonte. Som jeg har fortalt deg før finnes det faktisk to versjoner av mange av de italienske rettene. Denne gangen er det kjøttragúen som får «gjennomgå» Huskeliste for ragù til en hel gjeng: 1 Gulrot ( 60 gr.) 1 Løk ( 75 gr.) 1 stilk Stangselleri (…

Ut på tur…..på kongelig sykkeltur…..»gita in bicicletta»

Jeg slutter aldri å forbause meg over Torino og Piemonte. Vet du hvor mange slott det finnes her ? Denne gangen skal jeg ta deg med til……  

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Rull til toppen