På fredag skal vi ta oss en tur til Toscana med den herlige grønnsakssuppe som blir kokt to ganger. Ribollita betyr ‘Kokt om igjen’
Og er det noe som varmer mere på kropp og sjel enn en varm tjukk grønnsaksuppe, så tjukk at du nesten kan spise med gaffel.
Vi bruker sesongens grønnsaker med den svarte kålen som har en viktig rolle i denne suppen siden den er på sitt beste når det er frost.
Til kaffen skal vi bake de klassiske småkakene som heter ‘Brutti ma buoni’ som betyr at de er stygge men gode. Jeg kan love deg at de er gode nesten farlig gode siden de har lett for å forsvinne.
Selvsagt skal det feires at det er fredag. Det passer perfekt med et glass rødvin til de frityrstekte urtene som vi skal lage. Velg gjerne en Rosso di Montalcino eller en av de andre fantastiske vinene som blir produsert i Toscana.
Rettene blir laget fra bunnen av uten noe hokuspokus og siden det er maks 8 deltagerene på kursene blir det tid til å stille spørsmål og for meg å hjelpe dere på vei om noen «sitter fast».
Kurset varer i ca 2 timer, jeg takker for meg når alle er ferdige, selv om det skulle drøye over tiden.
For å melde deg på kurset og reservere plass kan du bruke skjemaet under eller sende meg en mail.
På den måten kan jeg sende deg all informasjonen som du trenger, handlelisten, det du trenger av kjøkkenutstyr og kodene for innlogging på Zoom meeting.
Kurset koster kr. 380.00
schoning.caroline@gmail.com
❤️