Matkurs : Ribollita og Brutti ma buoni

På fredag skal vi ta oss en tur til Toscana med den herlige grønnsakssuppe som blir kokt to ganger. Ribollita betyr ‘Kokt om

Matkurs : Ribollita og Brutti ma buoni

På fredag skal vi ta oss en tur til Toscana med den herlige grønnsakssuppe som blir kokt to ganger. Ribollita betyr ‘Kokt om igjen’
Og er det noe som varmer mere på kropp og sjel enn en varm tjukk grønnsaksuppe, så tjukk at du nesten kan spise med gaffel.

Vi bruker sesongens grønnsaker med den svarte kålen som har en viktig rolle i denne suppen siden den er på sitt beste når det er frost.

Til kaffen skal vi bake de klassiske småkakene som heter ‘Brutti ma buoni’ som betyr at de er stygge men gode. Jeg kan love deg at de er gode nesten farlig gode siden de har lett for å forsvinne.

 

Selvsagt skal det feires at det er fredag. Det passer perfekt med et glass rødvin til de frityrstekte urtene som vi skal lage. Velg gjerne en Rosso di Montalcino eller en av de andre fantastiske vinene som blir produsert i Toscana.

Rettene blir laget fra bunnen av uten noe hokuspokus og siden det er maks 8 deltagerene på kursene blir det tid til å stille spørsmål og for meg å hjelpe dere på vei om noen «sitter fast».
Kurset varer i ca 2 timer, jeg takker for meg når alle er ferdige, selv om det skulle drøye over tiden.
For å melde deg på kurset og reservere plass kan du bruke skjemaet under eller sende meg en mail.
På den måten kan jeg sende deg all informasjonen som du trenger, handlelisten, det du trenger av kjøkkenutstyr og kodene for innlogging på Zoom meeting.
Kurset koster kr. 380.00

schoning.caroline@gmail.com


❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Skien Mannsangforening

En tusen hjertelig takk til Skien Mannsangforening for en uforglemmelig kveld. 

“Risotto ai formaggi” Osterisotto

Når katten er borte danser musene på bordet….. med denne osterisottoen danser vi alle sammen….til og med kuene svinger seg lystige i risåker’n

"Paccheri ai formaggi con rucola"

Januar er måneden hvor Julen blir feiret i musehullene. Hvis du da ikke gjør som meg…..Januar blir feiret rundt middagsbordet med….

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top