Matkursene på direkten i januar og februar

Italiensk matkurs med norsktalende kokk.

Matkursene på direkten i januar og februar

Har du lyst til å lage mat sammen med meg på kjøkkenet mitt i Piemonte eller Liguria?
For å unngå smitte møtes vi på zoom meeting med direktesending.
Vi lager alle rettene sammen fra bunnen av, jeg på mitt kjøkken og du på ditt. For at alle skal klare å følge med og for at jeg skal ha mulighet til å hjelpe dere om det er noe dere ikke skjønner blir det maks 8 personer minimum 3 personer.

Her har dere full oversikt over matkursene som jeg holder på zoom meeting. På denne måten har dere bedre tid til å planlegge og se om det er noe som frister.

Fredag 15. januar 2021 kl 17.30

Risotto med paprika.
Brownies med appelsin og valnøtter

Onsdag 20. januar kl 17.30

Forrett med fersk laks.
Canneloni fylt med spinat og ost og dekket med røkelakssaus.
Røkelakssnurrer

Tirsdag 26. januar kl 17.00

Kylling med ferske urter, oliven og poteter.
Italiensk mørdeigsterte

Fredag 29 januar kl 17.30

Ribollita og Brutti ma buoni

Grønnsakssuppe fra Toscana og småkaker til kaffen

Onsdag 3. februar 17.30

Vitello tonnato
Risotto med sopp

Onsdag 10. februar 17.30

Fylte kalamari
Pasta med kalamari

Fredag 19. februar kl 17.30

Fersk pasta.
Fylt pasta.
Kjøttragú
N.B. Her trenger du en pastamaskin.

Onsdag 24. februar kl 17.30

Gnocchi med basilikumpesto.
Grønnsaksterte fra Liguria

Om dere skulle ha noen spesielle ønsker og retter, bakst eller kaker så send meg gjerne en melding. Hvem vet kanskje jeg kan luke inn et matkurs med akkurat det som du ønsker å lage.
Du kan også bestille private kurs ved at dere f.eks er en vennegjeng som vil møtes sammen rundt kjøkkenbordet mitt. Jeg takker for meg når alle er ferdige og setter seg til bords sånn at dere kan fortsette kvelden, hver og en på sitt eget kjøkken.
Trenger du vintips så hjelper jeg dere gjerne med det. Jeg er ikke sommelier men jeg liker å nyte et glass vin til maten.
Hvis dagene og klokkeslettet ikke passer hadde jeg blitt veldig takknemlig for tilbakemelding om når det passer best for deg.

For å melde deg på må du enten bruke innmeldingskjemaet under her eller sende meg en Mail.
schoning.caroline@gmail.com

Etter at påmeldingen din er bekreftet ( husk at det er maks 8 plasser på hvert kurs ) sender jeg deg en handleliste, en liste over hvilke kjøkkenutstyr du trenger og om du eventuelt må forberede noe på forhånd.
Hvert kurs koster kr. 380.00 og varer i ca. 2 timer, jeg venter til alle er ferdige.


❤️

 

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Bisca, Scampi eller Rekebuljong

Den beste kraften til sjømat lager du selv med rekeskallet.

Flytende flyvende retter

Retter som smaker selv om de er flytende

Lavendel i Piemonte

Bursdagslunsj og lavendel i Sale San Giovanni

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top