Matkurs onsdag 3 mars 17.30

Kurset vil foregå på både norsk og italiensk

Matkurs onsdag 3 mars 17.30

Dette blir en skikkelig italiensk vintermeny som varmer både kropp og sjel. For ikke å snakke om den herlige duften som vil fylle kjøkkenet.
Kurset vil foregå på både norsk og italiensk og passer derfor for både nordmenn og italienere og for de som vil friske opp italiensken sin eller bare høre litt italiensk for å kunne drømme at de er her i Italia.

Vi starter med å bake den berømte focacciaen fra Liguria, denne gangen med løk. Du kan selvfølgelig droppe løken hvis du vil og bake den uten.

Til hovedrett skal vi lage en av favorittrettene til Maurizio som er Spezzatino. Spezzatino er en gryterett av kjøtt og min egen versjon er med urter og tomater. Den er himmelsk god og fyller kjøkkenet med en duft som får et hvert hjerte til å smelte.

Vi skal servere den med Polenta som er en maisgrøt.

Mens hvis du foretrekker poteter så skal jeg vise deg og forklare deg hvordan jeg pleier å gå frem.

Til dessert blir det innbakte epleringer som passer perfekt sammen med en kopp kaffe eller en kule vaniljeis

Kurset starter klokken 17.30 og vi møtes på kjøkkenet mitt her i Italia på zoom meeting. Vi lager hele middagen sammen på direkten ved at jeg veileder deg gjennom alle rettene mens vi lager akkurat de samme rettene i samme tempo.
For å melde deg på må du enten sende meg en Mail

schoning.caroline@gmail.com

 

Eller bruk skjemaet som du finner under. Kurset koster kr 380,00 og varer i ca 2 timer.
Etter at du har betalt sender jeg deg handleliste og all informasjonen som du trenger.
Maks 8 deltagere. Om det er mindre enn 4 påmeldte blir kurset dessverre avlyst.

 

[forminator_form id=»58591″]

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Carpaccio av pære

Carpaccio av pære med blåmuggost og valnøtter - det er godt med lettere og friskere retter etter en kald og mørk vinter.

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her

Sne i Torino

Det var nok sne til at jeg tok meg en trall, Stella tittet forbauset på meg mens  jeg hoppet rundt som en liten unge.

Carolines tredje hjørnet av Norge – Il terzo angolo della Norvegia di Caroline

Ferden går lydløs videre i den elektriske bilen til Gina mot nye eventyr, denne gangen rett i matfatet til Bjørn Hettervik.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen