Matkurs : Gnocchi, basilikumpesto og klippfisk fra Liguria.

Onsdag 9. desember 2020 kl 17.45
Sammen skal vi lage de klassiske silkemyke potetputene fra det italienske kjøkkenet.

Matkurs : Gnocchi, basilikumpesto og klippfisk fra Liguria.

Onsdag 9. desember 2020 kl 17.45

Sammen skal vi lage de klassiske silkemyke potetputene fra det italienske kjøkkenet som passer perfekt sammen med basilikumpesto fra Liguria.

For ikke å snakke om å servere de med klippfisk fra Norge.  Dette var en rett som jeg ofte serverte på restauranten vår, til stor glede for våre italienske gjester.

Vi lager alt fra bunnen av, om det er noen i familien som rynker på nesen når de hører klippfisk så behøver du ikke å bekymre deg siden pesto fra Liguria vil falle i smak både hos store og små. Og selvsagt vil vi ta oss tid til å lage en enkel men ikke for det mindre god,  forrett.

Send meg en Mail : schoning.caroline@gmail.com for at jeg skal holde av en stol rundt kjøkkenbordet mitt siden det ikke er plass til så mange og for å sende deg handleliste. For å unngå smitte bruker du kjøkkeninngangen….på Zoom.

❤️


Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Makrellsalat. Insalata di sgombri

Sommersalat med fersk makrell, ricotta, tomater og basilikum

Skien Mannsangforening

En tusen hjertelig takk til Skien Mannsangforening for en uforglemmelig kveld. 

Hellig i Torino

Lykken er……når jeg får videreført til venner , uvenner, kjente og ukjente hvor fantastisk by Torino er. For en stund siden klikket det inn en beskjed til meg hvor det stod……

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top