Matkurs : Focaccia genovese og suppe

Fredag 8. januar 2021 kl. 17.30
Nystekt focaccia med en herlig grønnsakssuppe av purre, spinat og kikerter. 

Matkurs : Focaccia genovese og suppe

Fredag 8. januar 2021 kl. 17.30

Jeg skal bake den berømte focacciaen som kommer fra Liguria. Som er perfekt sammen med en suppe eller en gryterett. I kveld skal vi nyte den nystekte focacciaen sammen med en herlig grønnsakssuppe av purre, spinat og kikerter.

Hvis du har lyst til å bake sammen med meg møtes vi på kjøkkenet mitt klokken 17.15 på Zoom.
Dette er oppskriften jeg brukte hver dag i 15 år på restauranten som jeg drev i Liguria. Med en og samme deig skal vi bake fylt focaccia

Og noe av det beste som finnes, nemmelig ‘Gnocco fritto’

Halvveis i kurset stopper vi for en enkel og kjempegod aperitiff som du kanskje vil servere til nyttårsaften og som passer perfekt sammen med en Franciacorta, Vermentino eller Pigato fra Liguria.

For å unngå smitte går du kjøkkeninngangen ….på zoom. Du må reservere plass rundt kjøkkenbordet mitt siden det er plass til maks 8 personer for at alle skal få et vellykket resultat ved at dere kan spørre meg underveis mens vi baker sammen på direkten.  Jeg på mitt kjøkken her i Torino og du på ditt kjøkken, hvor enn su befinner deg.

 

Etter at du har betalt sender jeg deg handleliste med en liste over kjøkkenutstyret som du trenger. Det er som sagt bare plass til 8 stykker på kjøkkenet mitt så vær rask hvis dette kan friste.

Du kan også bestille private kurs med familie, venner eller bedriften ved at kurset foregår for lukkede «dører» på den dagen og det tidspunktet som passer best for dere selv.

For å melde deg på og bekrefte plass rundt kjøkkenbordet må du sende meg en Mail schoning.caroline@gmail.com eller bruk skjemaet som du finner under her.
Jeg sender deg handlelisten og innloggingslinkene til kurset som foregår på zoom. Kurset koster kr. 380 pr. person


❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

" Crema di asparagi og Sestri Levante"

Når sesongen for asparges starter går jeg nesten amokk, av og til blir det litt for mye av det gode med dampete aspagis, aspargisrisotto og gudene vet hva. Så hva med en enkel aspargeskrem som passer til……

"Barbera, Grignolino…..og Jøtul"

Jeg blir aldri lei av å skrive om to ting som passer som hånd i hanske…..

Merenda Sinoira “Ettermiddagsmat”

Merenda sinoira er rett og slett formiddagsmat som forvandler seg til en tidlig middag i Piemonte.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top