Ravioli av marsipan

Karneval med søte raviolier laget av marsipan.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Friselle con pomodori e mozzarella

En «knasende» god rett fra Puglia som vil redde hele sommerferien din. Server den til lunsj, aperetif, eller som tilbehør fra grillen.

Kanelboller, Hasselnøttboller

Kanelboller? Nå skal det bli andre boller med hasselnøtter fra Piemonte! Visste du at en av verdens beste hasselnøtter kommer fra Piemonte? Siden jeg bor i Piemonte er det derfor kanskje ikke så rart at jeg lager hasselnøttboller istedenfor kanelboller?

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Rimini

Den vennlige smilende byen som altfor mange rynker på nesa av: Da jeg så vidt hadde fått opp øynene, nynnet jeg mens jeg åpnet døren for Stella. Men det var et grått, vått og nitrist syn som møtte oss.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen