Ravioli av marsipan

Karneval med søte raviolier laget av marsipan.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

Beppino Occelli

Piemonte e Beppino Occelli

I de siste Ã¥rene har det vært stor snakk om viner fra Piemonte i Norge, det mange ikke vet er at her lages ogsÃ¥ en av verdens beste oster…

Stekte risotto kaker

Restemiddag av risotto blir forvandlet til risottokaker. Restemiddagen som ble nesten enda bedre enn gårsdagens. Servert med en stor bolle bladsalat blir det bare smilende fjes å se rundt middagsbordet.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Brødkroketter eller brødboller i tomatsaus

Frityrstekte brødboller med salat til lunsj og brødboller i tomatsaus til middag som blir to varme måltider.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her
Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen