Karneval med søte raviolier laget av marsipan.
FÃ¥tt med deg disse?
Piemonte e Beppino Occelli
I de siste Ã¥rene har det vært stor snakk om viner fra Piemonte i Norge, det mange ikke vet er at her lages ogsÃ¥ en av verdens beste oster…
Stekte risotto kaker
Restemiddag av risotto blir forvandlet til risottokaker. Restemiddagen som ble nesten enda bedre enn gårsdagens. Servert med en stor bolle bladsalat blir det bare smilende fjes å se rundt middagsbordet.
Brødkroketter eller brødboller i tomatsaus
Frityrstekte brødboller med salat til lunsj og brødboller i tomatsaus til middag som blir to varme måltider.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.