Italiensk matkurs: Kyllinglår og Mørdeigsterte

Italiensk matkurs : Tirsdag 26 januar 2021 klokken 17.00

Italiensk matkurs: Kyllinglår og Mørdeigsterte

Matkurs : Tirsdag 26 januar 2021 klokken 17.00

 

På tirsdag blir middagen kyllinglår med friske urter, pinjekjerner, oliven og poteter. For å friske opp retten har vi litt granateple på toppen når vi serverer middagen.

Til dessert skal vi lage den klassiske italienske mørdeigsterten. En kake som blir servert som dessert, gjerne sammen med en kule vaniljeis.
Eller som italienere gjør, de spiser den til frokost sammen med en kaffe eller cappuccino eller som mellommåltid om ettermiddagen for å stilne sulten før en sen middag.

Jeg ble spurt av en av deltagerene som var med på turen til Trines matblogg om jeg kunne holde et matkurs om kyllingen de hadde laget på matkurset jeg holdt da de var i Liguria.

Gruppen ble delt opp siden vi skulle lage en fireretters middag, hun hadde vært travelt opptatt med å lage fersk pasta og  hadde ikke fulgt med på de som lagde denne herlige retten med kyllinglår. De var alle travle opptatt med matlagingen.

Før de satte seg til bords lagde vi noe godt som de kunne knaske på mens de nøt en glass vin og for en pust i bakken.
Akkurat det samme pleier jeg å gjøre på matkursene mine ved at dere tar en pust i bakken med noe godt å knaske på før vi gjør oss ferdige med hele middagen.

Hun hadde storkost seg under middagen og ble begeistret for retten med kylling siden det er en sånn «Alt i en rett » uten at det egentlig er en gryterett.

Jeg kan nesten love deg at du kommer til å bli like begeistret som hun og resten av gruppen når du setter deg til bords.

Kurset foregår på zoom meeting med direktesending fra kjøkkenet mitt i Torino. Vi skal lage alt sammen, i samme tempo, jeg på mitt kjøkken og  deltagerne på sitt eget kjøkken.
Rettene blir laget fra bunnen av uten noe hokuspokus og siden det er maks 8 deltagerene på kursene mine blir det tid til å stille spørsmål og for meg å hjelpe dere på vei om noen «sitter fast».
Kurset varer i ca 2 timer, jeg takker for meg når alle er ferdige, selv om det skulle drøye over tiden.
For å melde deg på kurset og reservere plass kan du bruke skjemaet under eller sende meg en mail. På den måten kan jeg sende deg all informasjonen som du trenger, handlelisten, det du trenger av kjøkkenutstyr og kodene for innlogging på Zoom meeting.
Kurset koster kr. 380.00

schoning.caroline@gmail.com


 

 

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Sestri Levante, på tur i åskanten

Sestri Levante, en idyllisk perle i Liguria

Søndag i Piemonte, Agliano Terme.

Ut på tur, på søndagstur til Agliano Terme i Piemonte.

Skien Mannsangforening

En tusen hjertelig takk til Skien Mannsangforening for en uforglemmelig kveld. 

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top