Vi skal lage en fløyelsmyk risotto med paprika som får både deg og hele kjøkkenet til å lyse.
Og til kaffen baker vi verdens beste brownies med valnøtter og appelsin.
Vi skal lage en fløyelsmyk risotto med paprika som får både deg og hele kjøkkenet til å lyse.
Og til kaffen baker vi verdens beste brownies med valnøtter og appelsin.
Klikk og nyt!
Det kongelige biblioteket i Torino og den tradisjonelle suppen som varmer både sjel og sinn, Pasta & Fagioli
Dette er en kjempeenkel måte å forbredre en kjempegod laksesalat. Det eneste du trenger er….
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.