Vi skal lage en fløyelsmyk risotto med paprika som får både deg og hele kjøkkenet til å lyse.
Og til kaffen baker vi verdens beste brownies med valnøtter og appelsin.
[forminator_form id=»58591″]
Vi skal lage en fløyelsmyk risotto med paprika som får både deg og hele kjøkkenet til å lyse.
Og til kaffen baker vi verdens beste brownies med valnøtter og appelsin.
[forminator_form id=»58591″]
Klikk og nyt!
Dette er sjokoladekakedrømmen for alle som ikke tåler meieriprodukter. Og supersunn, for den hemmelige ingredienten er grønn, like grønn som….. naboen!
En enkel, billig og veldig smakfull suppe av daggammelt brød, litt sånn som Spikersuppa
Du trenger kanskje nye briller for å se den minste baren jeg noen gang har sett? Mens du er der, kan du få barbert deg også! Kom……..
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.