Følg meg!

Italiensk søndagsmiddag

På søndag 28 februar kl 14.00 blir det italiensk søndagsmiddag. Vi starter opp klokken 14 og serverer middagen klokken 16.30. Jeg er…

Italiensk søndagsmiddag

På søndag 28 februar kl 14.00

blir det italiensk søndagsmiddag. Vi starter opp klokken 14 og serverer middagen klokken 16.30.

Jeg er fullt klar over at jeg nå gir deg liten frist til å bestemme deg og for å kanskje forandre ting som du allerde har laget på  søndag. Noen ganger er det like godt å ta ting på sparket uten å planlegge for mye eller å tenke seg som.
Vi er så altfor vant til at alt skal gå etter «timeplanen» og ting utenom det «vanlige» kan gjøre oss usikre. Men denne gangen kan jeg love deg at hverken du, familien din eller naboene kommer til å angre at du våget deg ut i det «ukjente»

Kurset koster kr. 380.00 og varer i ca 2 timer, vi logger oss ut når alt er klappert og klart og alle er ferdige, selv om det drøyer litt ut.
Som vanlig sender jeg deg all informasjon og handleliste etter at du har betalt, enten på konto eller på vips. Etter det sender jeg deg handleliste og all informasjon som du trenger for å komme inn på kjøkkenet mitt, kjøkkendøra på zoom meeting ( som du må laste ned på forhånd )

Jeg vet at tiden er knapp og jeg må desverre sette en tidsfrist til i morgen, lørdag 27 februar klokken 10.00 for at du skal ha mulighet til å handle inn alt du trenger.

Kurset foregår som vanlig ved at vi lager middagen sammen fra bunnen av, jeg på mitt kjøkken og du på ditt. Jeg viser, forteller og veiviser deg helt til middagen er ferdig og at dere er klare til å sette dere til bords.

Menyen blir

Verdens beste Bruschetta med ovnsstekte tomater

 

Risotto med purre og sitron

 

og til hovedrett

Grytestek med urter, pinjekjerner, hvitvin ( kan sløyfes ) og tørket steinsopp som vi servere med de typiske italienske ovnsstekte potetene.

 

Send meg en Mail schoning.caroline@gmail.com

Eller bruk påmeldingen som du finner under. Men vær rask på labben.

❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Bønner og klippfisk. Fagioli e baccalà

Italia og Norge, hånd i hånd med pasta e fagioli og klippfisk.

"Risotto ai formaggi" Osterisotto

Når katten er borte danser musene på bordet….. med denne osterisottoen danser vi alle sammen….til og med kuene svinger seg lystige i risåker’n

Il dolce "salvavita"

Er du skikkelig lei av å bake og servere desserter nå i julestria. Sitter alle å stønner når du kommer med fatet ditt med de herligste hjemmebakte julebakstene ? Gjør som meg…..

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Rull til toppen