Kan jeg friste med en italiensk middag på torsdag? Vi startet med matlagingen. hjemme på mitt kjøkken i Torino klokken 17.30 for å sette oss til bords litt før klokken 8.
Kurset er lagt opp for at det blir en fullstendig middag med to retter til 4 personer. Er du alene eller færre er det bare å halvere ingrediensene og selvsagt kommer jeg med gode tips og råd for hvordan du kan forvandle restene til nye retter.
Vi starter med vårens risotto med grønne asparges, vårløk, purre og erter.
Til hovedrett blir det en klassiker fra Roma, Saltimbocca alla romana. Storfekjøtt med spekeskinke og salvie. Den fantastiske gode skyen passer perfekt til ovnsbakte poteter med rosmarin og salvie
Kurset foregår på zoom meeting med direkte sending fra kjøkkenet mitt her i Italia. Vi lager alle rettene sammen, jeg på mitt og deltagerene på sitt eget, hvor enn de er.
Det er maks 8 deltagere på kursene som jeg holder for at alt skal gå ordentlig for seg, for at jeg skal kunne veilede alle og for at det skal bli en hyggelig stund selv om vi får det travelt mens vi fyller kjøkkenet med de herligste dufter og smaker fra det italienske kjøkkenet.
Send meg en Mail eller bruk skjemaet som du finner under sånn at jeg kan sende deg handlelisten, liste over kjøkkenutstyret som vi skal bruke og innloggingskodene.
schoning.caroline@gmail.com
❤️