Italiensk matkurs Torsdag 22 april

Kurset er lagt opp for at det blir en fullstendig middag med to retter til 4 personer, er du alene eller færre

Italiensk matkurs Torsdag 22 april

Kan jeg friste med en italiensk middag på torsdag? Vi startet med matlagingen.  hjemme på mitt kjøkken i Torino klokken 17.30 for å sette oss til bords litt før klokken 8.

Kurset er lagt opp for at det blir en fullstendig middag med to retter til 4 personer. Er du alene eller færre er det bare å halvere ingrediensene og selvsagt kommer jeg med gode tips og råd for hvordan du kan forvandle restene til nye retter.
Vi starter med vårens risotto med grønne asparges, vårløk, purre og erter.

Til hovedrett blir det en klassiker fra Roma, Saltimbocca alla romana. Storfekjøtt med spekeskinke og salvie. Den fantastiske gode skyen passer perfekt til ovnsbakte poteter med rosmarin og salvie

Kurset foregår på zoom meeting med direkte sending fra kjøkkenet mitt her i Italia. Vi lager alle rettene sammen, jeg på mitt og deltagerene på sitt eget, hvor enn de er.

Det er maks 8 deltagere på kursene som jeg holder for at alt skal gå ordentlig for seg, for at jeg skal kunne veilede alle og for at det skal bli en hyggelig stund selv om vi får det travelt mens vi fyller kjøkkenet med de herligste dufter og smaker fra det italienske kjøkkenet.
Send meg en Mail eller bruk skjemaet som du finner under sånn at jeg kan sende deg handlelisten, liste over kjøkkenutstyret som vi skal bruke og innloggingskodene.

schoning.caroline@gmail.com

[forminator_form id=»58591″]

❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Müsli-brød

Har du noe müsli til overs? Brett noen müslibrød med knasende god skorpe.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Carolines boller fra Sicilia – Brioche Siciliane della Caroline

Duften av hjemmebakte brioche kan få enhver til å sprette opp av sengen...... Lag deigen om kvelden, og sett den i kjøleskapet over natten. Dagen etter er det bare å trille dem ut, steke dem............og nyyyyyt!

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Matkurs, focaccia genovese

Torsdag 24. november 2020 kl. 17:30
Den beste focacciaen kommer fra Liguria.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen