Italiensk matkurs onsdag 5 mai kl. 17.30

Hele nabolaget kommer til å gå i spinn med de herligste duftene som siger ut fra kjøkkenet ditt.

Italiensk matkurs onsdag 5 mai kl. 17.30

Lasagne med basilikumpesto og ovnsbakte fylte grønnsaker. Vi starter med en klassisk versjon av lasagna fra Liguria, nemlig lasagna med pesto av basilikum. Denne retten holdt jeg på kurset under turen til Trines matblogg da jeg arrangerte turen for de i Sestri Levante for to år siden.
Til hovedrett skal vi lage små delikate fylte ovnsbakte grønnsaker som får hele nabolaget til å gå i spinn med de herligste duftene som siger ut fra stekeovnen.
Vi lager alle rettene sammen fra bunnen av uten noe juks eller hokuspokus
Om du er alene lager du bare mindre selv om begge rettene er perfekte dagen etter, du kan også fryse det som blir til overs eller stikke bort til naboen med en «matpakke.
Dette er også en måte for å møte andre matglade for en hyggelig stund sammen, selv om vi får det travelt.

Rettene er også perfekte for å fryse ned sånn at du har middagen til 17 mai klapper og klar. Det eneste du behøver å gjøre er å varme de opp i stekeovnen mens du storkoser deg på nasjonaldagen.

Du trenger ikke å være ekspert på kjøkkenet siden jeg veileder deg trygt og nøye gjennom alle rettene for at du skal føle deg som en konge eller dronning på ditt eget kjøkken.

Jeg vet at man helst ikke skal reise men det er ingenting som kan hindre oss i å reise med fantasien og finnes det noen bedre måte å reise med fantasien enn med en italiensk middag?
For å bekreftelse sender du meg en Mail sånn at jeg kan sende deg handlelisten og all informasjon som du trenger. Eller du kan bruke skjemaet som du finner under.

schoning.caroline@gmail.com


❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Stekte risotto “kaker”

Restemiddag av risotto blir forvandlet til risottokaker.

"Dicembre a Torino" Desember i Torino

Dette er byen hvor man kan feire Jul hele året rundt. Men siden vi nå er i Desember eksploderer ……..

Frityrstekt søte mørdeig ravioli

Carnevale. Karneval

A carnevale ogni scherzo vale

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top