Italiensk matkurs onsdag 14 april kl. 17.30

Ta på deg eventyrbrillene og fyll kjøkkenet ditt med dufter og smaker fra Italia.

Italiensk matkurs onsdag 14 april kl. 17.30

Det er ingenting som hindrer oss i å reise med fantasien. Ta på deg eventyrbrillene og fyll kjøkkenet ditt med dufter og smaker fra Italia.
Er du alene uten lyst til å gjøre noen ting, er du matlei eller savner du Italia og italienske retter? Da tror jeg faktisk at dette kan være noe for deg. Det blir et par travle timer hvor vi hygger oss sammen. Middagen vi lager holder til fire personer, er du alene eller færre er det bare å lage mindre. Men vær obs på at hovedretten Parmigiana di Melanzane  er enda bedre dagen etter. 

Vi skal lage den berømte pastaretten som heter Cacio e pepe som er spaghetti i en fløyelsmyk ostesaus med masse nykvernet sort pepper.

Til hovedrett skal vi lage Parmigiana di Melanzane som er en ovnsrett med auberginer, tomater, Parmigiano og mozzarella.
Direktesending fra kjøkkenet mitt her i Torino på zoom meeting. Kurset koster kr. 380,- og varer i 2-2 1/2 time. Vi logger oss ut når alle er ferdige og klare til å sette seg til bords for å nyte en italiensk middag. Rettene blir laget fra bunnen av uten noe hokuspokus, smakstilsetninger eller juks.

Det er maks 8 deltagere på kursene mine for at alt skal gå ordentlig for seg og for at jeg skal kunne veilede alle.

Send meg en Mail eller bruk skjemaet som du finner under formere informasjon eller påmelding.

schoning.caroline@gmail.com


❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

På “jakt” i Torino

Italienske sko er kanskje drømmen for alle……unntatt meg !

Porta Nuova Torino

Sett deg på toget og drit i Torino

Det er som sagt ikke alle italienske byer du bør drite i men det kan du altså gjøre i Torino……bokstavelig talt.

Salmone affumicato, Røkelaks

Restemiddager av røkelaks, ris, brokkoli og noen andre ting.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top