Onsdag 10 februar 2021 klokken 17.30
Er du glad i italienske retter med sjømat? Drømmer du om å sette deg til bords på en italiensk restaurant å bestille Calamari ripieni? Har du alltid lurt på hvordan italienerene lager pastaretter med sjømat? Da tror jeg at du vil få mye ut av kurset som jeg skal holde på onsdag siden hele middagen består av Calamari på sitt aller beste.
Vi skal rense de sammen og forbrede rettene fra bunnen av, jeg på mitt kjøkken her i Italia og deltagerene på sitt eget.
Sammen skal vi lage spaghetti med kalamari
Og til hovedrett skal vi lage fylte kalamari.
Kalamari er rett og slett akkar på norsk selv om det er mange misforståelser ved at noen tror det er blekksprut.
Tror du at Calamari bare er noen ringer som kan ligne på tyggegummi? Da jeg skal jeg prøve å få deg til å forandre mening.
Det som er viktig er at du bestiller akkar/kalamari i fiskebutikken eller ved fiskedisken. Derfor er det lurt om du bestiller Akkar så raskt som mulig og melder deg på kurset om du skulle være interesert i en liten svipptur til Italia på onsdag.
Hvis du bor på Østlandet er jeg blitt tipset om at du får tak i de på Coop_Mega eller på Jacobs på Majorstua.
Om du bor i området rundt Stavanger kan du få tak i de på fisketorget eller hos Madla Handelslag.
Pass på at de er ferske og hvis du har mulighet til å velge og vrake så kjøp de som er ca 12 cm lange. Jeg legger ved et bilde sånn at du ser hvordan de ser ut. Velg de som er norske, danske eller fra andre europeiske land. De fra Marokko er også gode mens de fra India og Asia holder jeg meg unna.
Det er plass til maks 8 deltagere på kurset for at alt skal gå ordentlig og rolig for seg. For at du skal kunne stille spørsmål og for at jeg kan hjelpe deg om du henger litt etter.
Kurset foregår på zoom meeting og for å bekrefte din påmeldelse må du sende meg en Mail : schoning.caroline@gmail.com
Eller bruk skjemaet som du finner under. Når du har meldt deg på sender jeg deg handleliste, en liste over det kjøkkenutstyret vi skal bruke og innloggingskodene.
Kurset koster kr. 380,00 og varer i ca 2 timer, til alle er ferdige med matlagingen og klare til å sette seg til bords.
❤️