Følg meg!

Italiensk mat/kokkekurs på lørdag kl 18.00

En skikkelig lørdagsmiddag for 4 personer med mange herlige smaker og dufter fra Italia.

Italiensk mat/kokkekurs på lørdag kl 18.00

Plutselig «raste» hele bloggen min sammen og derfor har det vært litt stille fra meg i det siste men det kan jo godt være at du nøt denne stillheten? Og du lurer kanskje på hvor jeg har vært? Jooooo….jeg har vært i Liguria men det skal jeg fortelle deg om i morgen.
For nå er det jaggu meg på tide å hamre løs og mase litt om middagen som jeg skal lage på førstkommende lørdag 13 mars klokken 18.00

Det blir en skikkelig lørdagsmiddag for 4 personer med mange herlige smaker og dufter fra Italia. Det blir rett og slett en liten reise som altså starter klokken 18.00 på zoom meeting.

Vi lager middagen sammen, jeg på mitt kjøkken her i Torino og du på ditt, hvor enn du befinner deg. Kurset koster 380,00 og varer i ca 2-2 1/2 time. Vi tar farvel når alle er ferdige med middagen og klare for å sette seg til bords.

Menyen blir Risotto med paprika som vi serverer med en ostesaus. Du vil lære hvordan du lager en skikkelig god risotto.

Og jeg skal vise deg hvordan jeg lager fløyelsmyke paprika som vi skal rulle over et enda bedre fyll som løfter både smaken og lørdagskvelden.

Focacciaen fra Genova er kjent over hele i Italia og er bare heeeelt nydelig, jeg kan love deg at du kommer til å falle pladask.

Vi skal også lage hjemmelaget majones som går unna på et blunk å lage. Og vi skal lage en ostesaus som passer perfekt både til risottoen og focaccia.
Og om vi har litt tid til overs blir det to forskjellige varianter av focaccia.

Det blir maks 8 deltagere for at alt skal gå ryddig for seg og for at jeg skal kunne veilede på best måte, svare på spørsmål og vente hvis det er noen som henger litt igjen.
Send meg en Mail om dette kan friste eller bruk skjemaet som du finner under for å melde deg på eller for mere informasjon.

schoning.caroline@gmail.com

 

 

 

❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Carolines Risotto med jordbær. Il Risotto di fragole della Caroline

Det var mote på 80 årstallet å spise jordbærrisotto, og som så mange andre ganger kommer moter tilbake. Sett deg godt til rette så skal jeg fortelle deg hvorfor akkurat denne……

Insalate di Baccalà – Klippfisksalat

Det er sol, det er sommer og late dager. Lag en salat med klippfisk fra Norge som du kan forbrede på forhånd.

Linser – Lenticchie

Linser er både sunt og godt og her i Italia heter det at de bringer hell og lykke, noe vi alle trenger nå.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Rull til toppen