Italiensk mat/kokkekurs på lørdag kl 18.00

En skikkelig lørdagsmiddag for 4 personer med mange herlige smaker og dufter fra Italia.

Italiensk mat/kokkekurs på lørdag kl 18.00

Plutselig «raste» hele bloggen min sammen og derfor har det vært litt stille fra meg i det siste men det kan jo godt være at du nøt denne stillheten? Og du lurer kanskje på hvor jeg har vært? Jooooo….jeg har vært i Liguria men det skal jeg fortelle deg om i morgen.
For nå er det jaggu meg på tide å hamre løs og mase litt om middagen som jeg skal lage på førstkommende lørdag 13 mars klokken 18.00

Det blir en skikkelig lørdagsmiddag for 4 personer med mange herlige smaker og dufter fra Italia. Det blir rett og slett en liten reise som altså starter klokken 18.00 på zoom meeting.

Vi lager middagen sammen, jeg på mitt kjøkken her i Torino og du på ditt, hvor enn du befinner deg. Kurset koster 380,00 og varer i ca 2-2 1/2 time. Vi tar farvel når alle er ferdige med middagen og klare for å sette seg til bords.

Menyen blir Risotto med paprika som vi serverer med en ostesaus. Du vil lære hvordan du lager en skikkelig god risotto.

Og jeg skal vise deg hvordan jeg lager fløyelsmyke paprika som vi skal rulle over et enda bedre fyll som løfter både smaken og lørdagskvelden.

Focacciaen fra Genova er kjent over hele i Italia og er bare heeeelt nydelig, jeg kan love deg at du kommer til å falle pladask.

Vi skal også lage hjemmelaget majones som går unna på et blunk å lage. Og vi skal lage en ostesaus som passer perfekt både til risottoen og focaccia.
Og om vi har litt tid til overs blir det to forskjellige varianter av focaccia.

Det blir maks 8 deltagere for at alt skal gå ryddig for seg og for at jeg skal kunne veilede på best måte, svare på spørsmål og vente hvis det er noen som henger litt igjen.
Send meg en Mail om dette kan friste eller bruk skjemaet som du finner under for å melde deg på eller for mere informasjon.

schoning.caroline@gmail.com

 


 

 

❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Vinterdekk og ødelagt støvsuger i strandkanten.

Min hverdag i Italia.

Orecchiette con vongole e cima di rape.

En typisk rett fra Puglia er “orecchiette con cima di rape” oversatt, fersk pasta, som ligner på små ører kokt sammen med nepeskudd. Er det kanskje vannskelig å finne nepeskuddene ? Da “jukser me litt” for du kan godt bruke brokkoli isteden.

Tacorundstykker. Tacopanini

Tilsett tacokrydder og mais i brøddeigen. På fredag blir det Tacohamburgere.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top