Italiensk kokkekurs tirsdag 30 mars

Hvis du ikke kan reise til Italia så kommer Italia og jeg hjem til deg.

Italiensk kokkekurs tirsdag 30 mars

Dette kurset er fullbooket.

Kan jeg friste med en italiensk middag på førstkommende tirsdag 30 mars klokken 17.30?
Du hadde kanskje tenkt å feire påsken i Italia?  Hvis du ikke kan reise til Italia så kommer Italia og jeg hjem til deg for å fylle kjøkkenet ditt med de herligste dufter og smaker, direkte fra Italia.
Dette er noen av mine favoritter fra det italienske kjøkkenet som jeg lagde på restauranten jeg drev i Liguria i 15 år.

Kjøkkenet fra Liguria er kjent over alt i Italia for sine delikate smaker og ved bruken av grønnsaker. Jeg vil faktisk gå så langt å si at Liguria er selve «paradiset» for fantastiske retter av grønnsaker.
En av de er de fylte ovnsbakte grønnsaker, nesten som små «petitfour»
En annen klassikker er focaccia fra Liguria. Den er kjent over hele i Italia men det er bare i Liguria at de baker den på dette viset. Den er sprø, men samtidig silkemyk! Du kommer til å kvitre som en påskekylling når du smaker på den første biten.
Kjøper du litt salat har du faktisk middagen i boks og du kommer til å storkose deg når du setter deg til bords enten du er alene eller sammen med noen.
Velg en hvitvin som du setter i kjøleskapet og siden maten vi lager kommer fra Liguria hadde jeg valgt en Vermentino eller Pigato.
Vi møtes direkte på kjøkkenet mitt her i Italia på zoom meeting og lager alt sammen fra bunnen av uten noe hokuspokus.
Kurset koster kr 380,- og varer i ca 2 – 2 1/2 time. Vi logger oss ut når alle er ferdige og klare til å sette seg til bords.
For å bekrefte må du sende meg en mail eller bruke skjemaet som du finner unner for at jeg skal kunne sende deg handleliste og all informasjonen som du trenger.
Da gjenstår det bare å ønske deg en riktig god påske og hjertelig velkommen inn på kjøkkenet mitt. 

schoning.caroline@gmail.com



 

❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Ostesmørbrød og klesvask i Lavagna

Virrvarr med ostesmørbrød, klesvask og byen Lavagna som ligger i Liguria

Insalata di riso Venere e Baccalà – sort rissalat med klippfisk

Klippfisk og riso venere. En enkel rett for i sommervarmen med smaker fra Norge og Italia

Piemonte og Torino 1-5 juni 2023

Bli med kokka på mat og vintur til Piemonte i juni.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top