Italiensk kokkekurs fredag 7 mai kl 17.30

Hvorfor ikke starte helgen med en italiensk middag?

Italiensk kokkekurs fredag 7 mai kl 17.30

 

Hvorfor ikke starte helgen med en italiensk kake? På fredag 7 mai kl 17.30 skal vi lage en av mine favorittretter som er en gryterett med kyllinglår, friske urter, pinjekjerner, oliven, chili og hvitvin. En utrolig god rett, faktisk en av mine favoritter. En rett som jeg er sikker på at du kommer til å bli en gjenganger også når du har gjester siden kyllinglårene og alle de herlige duftene og smakene fra Italia småputrer på en seng av poteter, det blir det en «alt i et» rett som kan stå å kose seg alene mens du pynter deg.
Dette er også en av rettene på matkurset da Trines matblogg og gruppen hennes var i Liguria og som jeg er blitt bedt om å gjenta av av deltagerene.

Advarsel: Ikke server denne retten før alle har satt seg til bord siden det er så godt at man kan dåne.

Siden dette er en komplett rett får vi tid til å lage en kake til dessert. En klassiker fra det italienske kakebordet. Crostata di ricotta som er en mørdeigsterte med osten ricotta og sjokolade. En kake som du kanskje vil gjenta for årets 17 mai ved at du pynter kaken med norske flagg.

Kurset varer i ca 2-2 1/2 time og koster kr. 380,- For å melde deg på kurset sender du meg en Mail eller bruker skjemaet som du finner under sånn at jeg kan sende deg handlelisten og « nøkkelen» til kjøkkeninngangen på zoom meeting, som du må laste ned på forhånd.
Det er maks 8 deltagere på kursene mine for at alt skal gå ordentlig for seg og for at jeg skal kunne veiliede og svare på alle spørmål underveis mens vi baker og lager maten.

schoning.caroline@gmail.com

[forminator_form id=»58591″]

 

❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Søndagslunsj i parken – Pranzo della domenica al parco "

Med bobil fra Norge til Italia i oktober

Matkurs, focaccia genovese

Torsdag 24. november 2020 kl. 17:30
Den beste focacciaen kommer fra Liguria.

Rosette, italienske rundstykker

Rosette er de typiske italienske rundstykkene som du får kjøpt hos de fleste bakerene over alt i hele Italia. De var faktisk de første rundstykkene jeg smakte da jeg kom til Italia  første gang for over 40 år siden.
Hvis du har tid og lyst kan du lese om min første tur i Roma når du skroller forbi oppskriften.

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her
Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen