Gryter av gull

I dag var jeg en tur i Torino for å handle inn alt det som jeg trenger til mitt første matkurs jeg…

I dag var jeg en tur i Torino for å handle inn alt det som jeg trenger til mitt første matkurs jeg skal holde i Norge.

Og gjett hva jeg kom over? Dørslag, gryter, kakeformer, gafler og kniver av gull! Dette må vel være drømmen til alle kokker, og for de som elsker å lage mat. Eller kanskje en god idee å gi til kona di hvis hun haaater å lage mat. Da kommer hun til å bli såååå myk i knæra, bare vent hun kommer til å diske opp med noe helt utrolig til middagen. Men for at det utrolige skal smake godt kan du jo kanskje legge med en lapp hvor du har skrevet navnet på bloggen min!

Dette heter kanskje reklame ? Ja for meg selv, for jeg får ikke noe for dette, selv om jeg håper at Maurizio får øye på denne artikkelen slik at han slipper å vri hjernen sin med hva han skal finne på som julepresang i år!

 

 

Bare velg den du liker best, etterpå drar vi å drikker en jaffe på en av de historiske caféene i Torino. Kanskje på Piazzo San Carlo.

 Vil dere vite hva jeg skal lage på matkurset?

Risotto ai funghi porcini

Og

Focaccia al formaggio

 Ååååå jeg glemte visst å fortelle deg hvor du kan få kjøpt de gyldne grytene!

Via XX Settembre 60, Torino

Dodotorino

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Den tredje…og siste retten. "Terzo….e l'ultimo piatto"

En “kake” for å feire den tredje retten….av den samme retten ? I stedenfor marsipanlokk bruker jeg…….  

Påske Pasqua

Reis med fantasien med en italiensk påskemeny.

Rødkål og julegaver

Julen nærmer seg i full fart og de fleste har kanskje bestemt seg for menyen til julaften.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top