Gavekort, italienske kokkekurs

Fyll kjøkkenet ditt med pirrende dufter og smaker fra det italienske kjøkkenet.

Gavekort, italienske kokkekurs

Fyll kjøkkenet ditt med pirrende dufter og smaker fra det italienske kjøkkenet. Eller gi bort et italiensk kokke/matkurs i julegave.

Om du velger å gi bort et kurs i gavekort så sender jeg deg et personlig gavekort via Mail med navn til mottakeren.  Du velger om du selv vil videresende det eller trykke og legge det i en konvolut. Eller hva om å pakke det inn sammen med et forkle, en gryte, en kjevle eller et par grytekluter? 

Kursene foregår online på zoom meeting. I år har jeg lagd to typer kurs for at man skal kunne velge hva slags kurs som frister. Det første er med en rett eller bakst mens det andre kurset er med flere retter eller en rett og bakst. Samtidig håper jeg at det på denne måten også vil passe for de fleste lommebøkene.

Kursene starter 7 desember med 1-2 kurs i uken og varer til midten av mars.

Kurs nr. 1 : Enkle kurs som passer for alle, gjerne med en rett koster kr 490,- 

Kurs nr. 2 : Kursene som varer litt lenger og kan være litt vannskeligere og med flere retter koster kr. 795,- 

Mottakeren bestemmer selv hvilket kurs de vil være med på ved å ta en titt på kalenderen som jeg legger ut her i bloggen.
Det vil da stå om det er kurs nr.1 eller kurs nr. 2 som også står på gavekortet som de får tilsendt. 

Akkurat som i fjor er det maks 8 deltagere på kursene for at alt skal gå ryddig for seg og for at jeg skal få tid til å svare og hjelpe underveis om det er noen som sitter fast.
Kurs nr. 1 varer i ca 1,5 time mens Kurs nr. 2  varer i ca 2-2,5 time. På begge kursene lager vi retter til 4 personer.
Om man er er alene eller færre enn fire er det bare å halvere ingrediensene men jeg vil også forteller hva man kan gjøre med restene…..om det da blir noe til overs!

Om du skal ha gjester så inviter du de ca 10 min før kurset er ferdig, da har du middagen klapper og klar når de setter seg ned og om det er flere enn fire så lager du bare litt større porsjoner.

Jeg sender handleliste og litt hjemmelekse på forhånd sånn at alt er klart når vi starter med matlaging, jeg på mitt kjøkken og deltagerene på sitt eget. Med hjelp av en IPad eller pc  lager vi de forskjellige rettene sammen fra bunnen av ved at jeg beveger meg med IPaden over gryter og kar mens vi lager maten i samme tempo uten at jeg har jukset på forhånd.

Du kan også bestille private kurs hvor du selv velger hvem som skal være med og logge seg inn. Som en familiesammenkomst om familien bor på mange forskjellige steder, venner eller en juletrefest hvor vi lager italiensk julebakst.

Du man også bestille feiringer ved at vi synger bursdagsanger og kanskje startet det hele med noe godt i glassene.

 

Kurset passer for alle, du ikke behøver å være en mester på kjøkkenet siden jeg vil veilede deltagerene mens vi skritt for skritt lager de forskjellige rettene sammen.
Retter av kjøtt, fisk, grønnsaker, kaker, desserter, gjærdeiger og fersk pasta fra det tradisjonelle italiensk kjøkkenet.


Om det er noe spesielt du ønsker å lære så kan du også komme med ønsker, dette gjelder også tidspunktet for de forskjellige kursene for at det skal passe for de fleste.

Send meg en Mail med navn på mottakeren og for å bestille gavekort. Jeg sender deg et håndskrevet gavekort tilbake med navn og all informasjonen som den heldige trenger for å melde seg på.

Det er minimum 4 deltagere på alle kursene om det er færre vil kurset bli flyttet til en annen dato eller deltagerene kan velge et annet kurs.
Gavekortet må bli brukt innen 15 mars 2023 

Påmelding og gavekortene er til en person

❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Salsa rossa della Caroline

Eller som de kaller den her i Piemonte ” Bagnèt ròss” I forje uke fikk du oppskriften på den grønne versjonen, nå får du oppskrift på den røde som er med…….

Vellutata di pomodoro. Tomatsuppe.

Tomatsuppe fra bunnen av uten kraft, buljong eller suppepose.

Parmigiano dei poveri.

Ikke kast gammelt brød.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top