Følg meg!

Loading Events

Kurs: Risotto ai frutti di mare, havets risotto

25. August kl. 18:0020:00 – Online via Zoom

Italiensk festmåltid på Lille lørdag 25 august

8F484F26-4F48-49AA-92C9-1C8F7FF561C8

Kurset er fullbooket.

Dette er et eksklusivt kurs, et kurs som jeg ikke kommer til å gjenta. Jeg vil forteller deg mange av mine hemmeligheter når det gjelder italiensk sjømat.
En klassiker fra det italienske kjøkkenet er Risotto ai frutti di mare. Om du noen gang har vært i Italia er jeg nesten sikker på at du har smakt denne retten.

Denne risottoen lagde jeg til våre faste kunder på restauranten i Liguria, som jeg drev sammen med min italiensk mann i 15 år.

Det tar sin tid å lage en skikkelig god risotto fra bunnen av uten noe hokus og pokus og siden jeg bare hadde 4 gassbluss på restaurantkjøkkenet mitt var det ikke alltid at jeg hadde mulighet til å tilby denne retten.
En risotto skal lages fra bunnen av uten at man koker risen halvveis ferdig for så å lage risottoen ferdig senere.
Derfor står det vanligvis på restaurantmenyene at det er for minst to personer og at det tar 20-30 minutter før den blir servert.

Dette er et engangskurs som jeg ikke kommer til å gjenta med det første siden det tar sin tid å lage den og fordi ingrediensene ikke akkurat er de rimligste.

Siden jeg vanligvis arrangerer kursene mine for at det skal bli en hel middag så kommer vi også til å lage en enkel men ikke for det mindre spennende og god dessert med sommerens og skogens bær. Desserten kommer til å få alle rundt bordet til å måpe uten at vi trenger å sette på stekeovnen, noe mere vil jeg ikke fortelle deg!

Dette blir virkelig et festmåltid som jeg tror de fleste vil ha stor glede av. Italiensk festmåltid på Lille lørdag 25 august. Er du alene eller færre enn fire rundt bordet så halverer du ingrediensene eller hvorfor ikke å inviterer noen gjester?

Kursdetaljer

Når: 25. August kl. 18:0020:00
Hvor: Online via Zoom
Pris: kr. 595.00

  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen på Zoom-møtet (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings").
  • Det er maks 8 deltakere på kursene. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.

Scroll to Top