Loading Events

Profiterole og Fastelavsboller

18. February kl. 17:3019:30 – Online via Zoom

Italiensk bakst

F7DCF11E-70EB-4906-980A-7C78EC6FEE3A

Hva med litt italiensk bakst på fredag 18 februar kl 17.30?
Vi skal lage tårnet med vaniljefylt vannbakkels som blir stablet i et tårn med sjokoladetrekk. Vær obs på at den er «farlig» god og det er lett for at gjestene dåner. Den holder seg godt i kjøleskapet et par dager.
Og hvorfor ikke bake en ny variant for årets fastelavnsboller? Du har sikkert hørt om den italienske julekaken som heter Panettone? Vel vi skal bruke det samme trekket på noen herlige myke boller som vi fyller med vaniljekrem.

Kursdetaljer

Når: 18. February kl. 17:3019:30
Hvor: Online via Zoom
Pris: kr. 440.00

  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen på Zoom-møtet (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings").
  • Det er maks 8 deltakere på kursene. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.

Scroll to Top