Følg meg!

Loading Events

17. Mai med lasagne og kake til kaffen

15. May kl. 15:0017:00 – Online via Zoom

Har du enda ikke bestemt deg for hva du skal lage til 17. Mai? På lørdag lager vi noen av rettene sammen som du kan fryse eller sette i kjøleskapet. Bli med på matkurset førstkommende lørdag 15 mai

47F7E5DB-80CE-4A85-BD31-2B5E29D060B0

Har du enda ikke bestemt deg for hva du skal lage til 17. Mai? På lørdag lager vi noen av rettene sammen som du kan fryse eller sette i kjøleskapet.
Bli med på matkurset førstkommende lørdag 15 mai klokken 15 hvor vi skal lage lasagna, som du kan fryse ned og en knallgod kake som blir bedre etter at den har stått et par dager i kjøleskapet.
Kaken som vi skal lage er ikke bare god, den er helt nydelig, faktisk farlig god. Sett den i kjøleskapet og server den til 17.mai om du ikke vil kose deg litt ekstra på Pinseaften.

En klassisk tradisjonell rett fra Liguria er Lasagne al pesto, lasagne med basilikumpesto. Det er den samme retten som jeg hadde for Trines matblogg på en av hennes turer som jeg har arrangert  her i Italia, med italiensk matkurs.

Kursdetaljer

Når: 15. May kl. 15:0017:00
Hvor: Online via Zoom
Pris: kr. 440

  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen på Zoom-møtet (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings").
  • Det er maks 8 deltakere på kursene. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.

Scroll to Top