Lasagne alla Bolognese
20/01 2023 kl. 17:30 – 19:30 – Online via Zoom
På fredag blir det mange smilende fjes rundt middagsbordet med Lasagne alla Bolognese
På fredag blir det altså Lasagne alla Bolognese på kjøkkenet mitt….kanskje det også blir på ditt?
Vi skal lage alt fra bunnen av og siden det er snakk om Bolognese så er pastaen selvsagt grønn uten at du for det behøver å bruke konditorfarge. Vi bruker naturens grøde for både smaken og fargen.
Om du ikke spiser kjøtt så skal vi også lage en soppragu som du kan bruke istedenfor kjøttraguen.
Om du har gjester til helgen så bare setter du retten i kjøleskapet eller i fryseren sånn at du har middagen klapper og klar.
Om du er alene halverer du ingrediensene eller fryser det ned i porsjonsformer.
Om dere er dobbelt så mange som fire så er det bare å doble oppskriften.
Det du trenger er en pastamaskin siden jeg ikke har mulighet til å se hvor tjukk eller tynn pastaen din er om du bruker kjevla.
Kurset varer i ca 2-2,5 timer, derfor står middagen på bordet kl 19.30 som forhåpentligvis passer utmerket på en fredagskveld.
Det blir maks 8 deltagere på kurset for at alt skal gå ordentlig for seg og for at jeg skal kunne svare på spørsmål og for at vi skal hygge oss mens vi fyller kjøkkenet med de pirrende duftene som får enhver mage til å rumle.
Men det blir også min 4 deltagere for at regnestykket skal gå opp.
Bruk påmeldingsskjemaet som du finner her eller send meg en Mail schoning.caroline@gmail.com Da sender jeg deg all informasjon som du trenger for innbetaling, handleliste og koden for innlogging på zoom meeting.
Jeg logger meg inn 30 min før kurset starter sånn at alle kan kontrollere at lyd og bilde fungerer, på denne måten begynner vi med matlagingen presis kl 17.30
- Kurset foregår online via Zoom hvis jeg ikke har skrevet noe annet.
(Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings")
- Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
- Meld deg på via skjemaet under.
Ser du ikke skjemaet, så send en e-post med navn og kurs til post@carolinesgourmet.no
Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen i god tid før kurset.
Det er maks 8 deltakere på hvert kurs. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.