Følg meg!

Loading Events

Italiensk kosemat for late feriedager.

12. May kl. 17:3019:30 – Online via Zoom

Hvis du elsker Italia og ostesmørbrød så er dette et kurs for deg med de berømte italienske ostesmørbrødene ‘Mozzarella in carrozza ‘

AA0B7EF7-98D6-4470-B59E-05D97725EAA9
Onsdag 12 mai kl. 17.30 braker det løs med italienske retter for late feriedager. Perfekt når du har lyst på noe skikkelig godt og virkelig skal kose deg. Hvis du elsker ostesmørbrød så er dette et kurs for deg med de berømte italienske ostesmørbrødene ‘Mozzarella in carrozza ‘
For ikke å snakke om retten vi skal lage med squash og tomater. Denne gangen skal vi lage pastaen selv men vi bytter ut hvetemel og egg med squash. En glutenfri og ren vegetarisk rett som smaker av sol og sommer…selv i mai!
Om du foretrekker vanlig spaghetti så kan du selvsagt bruke det.  Pastasausen med friske tomater kan du også servere for seg selv med mat fra grillen eller sammen med ost, spekemat og et godt hjemmebakt brød eller focaccia. Du vil også få tips om hvordan man kan lage og servere caprese med en annen vri.

Kursdetaljer

Når: 12. May kl. 17:3019:30
Hvor: Online via Zoom
Pris: kr. 380

  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen på Zoom-møtet (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings").
  • Det er maks 8 deltakere på kursene. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.

Scroll to Top