Loading Events

Klassiske retter fra Liguria

05/05 2021 kl. 16:3019:00 – Online via Zoom

Lasagne med basilikumpesto, dette var en av rettene som jeg holdt på matkurset for gruppen til Trines matblogg da de kom til Liguria.

Til hovedrett skal vi lage små delikate fylte grønnsaker som fyller kjøkkenet med de herligste dufter og smaker.

Begge rettene er perfekte til å fryse ned for å ha middagen klapper og klar, så om du er alene eller færre enn 4 stykker så fryser du restene. Dette er en ren grønnsaksmeny som alle kommer til å elske. Retter som også passer perfekt til mat fra grillen ved at du serverer de fylte grønnsakene for en skål, lasagnaen serverer du mens dere venter på resultatet fra «grillmester’n».

 

Kursdetaljer

Dato & klokkeslett: 05/05 2021 kl. 16:3019:00
Pris: kr. 380

Ser du ikke skjemaet?
Send en e-post med navn og kurs til post@carolinesgourmet.no

  • Kurset foregår online via Zoom hvis jeg ikke har skrevet noe annet.
    (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings")
  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Ser du ikke skjemaet, så send en e-post med navn og kurs til post@carolinesgourmet.no

Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen i god tid før kurset.
Det er maks 8 deltakere på hvert kurs. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.


Scroll to Top