Følg meg!

Loading Events

Focaccia, pesto, caprese og pastasaus med friske tomater

26. May kl. 17:3019:30 – Online via Zoom

Denne gangen skal vi fråtse i sesongens grønnsaker, focaccia og basilikumpesto,

CD8FF55B-CA7B-46DB-B666-ACA3073FCD31

Denne gangen skal vi fråtse i sesongens grønnsaker, focaccia og basilikumpesto, en middag som jeg er sikker på du vil elske og gjenta mange ganger i løpet av sommeren.

Jeg vil gjenta en rett som jeg elsker som er «spaghetti» av squash i en fantastisk god saus med friske tomater. Om du ikke er så overbegeistret for spaghetti av grønnsaker kan du selvfølgelig bruke vanlig spaghetti.
Denne retten passer også perfekt som tilbehør for mat fra grillen eller som vi skal gjøre.
Vi skal nemelig bake en focaccia med poteter, mozzarella og basilikumpesto.

 

Kursdetaljer

Når: 26. May kl. 17:3019:30
Hvor: Online via Zoom
Pris: kr. 440

  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen på Zoom-møtet (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings").
  • Det er maks 8 deltakere på kursene. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.

Scroll to Top