Loading Events

Italiensk kokkekurs online

2. March kl. 17:3019:30 – Online via Zoom

Hjertelig velkommen inn på kjøkkenet mitt til en tradisjonell middag fra det italienske kjøkkenet.

2B88A9DF-363C-4CFB-A1CA-44411640B62A
På onsdag 2 mars skal vi kose oss med en tradisjonell middag fra det italienske kjøkkenet.

 

Gnocchi er silkemyke potetputer som vi ruller på en gaffel for å få de typiske rillene og det lille «hulrommet» som vil danne seg.
Om du synes at det ser eller høres vanskelig ut å rulle potetputene på en gaffel vil jeg også vise deg en super enkel versjon, akkurat som de samme som man ofte blir servert på restauranter.

Potetputer som er perfekte sammen med en ragú di carne, kjøttragú. Dette er en av de mange forskjellige oppskriftene på kjøttragú som finnes i Italia.
Hvert fylke, hver by og hvert hjem har sin egen versjon, oppskrift og fremgangsmåte. Vi skal lage en av mine favoritter og som jeg er sikker på blir en gjenganger på kjøkkenet ditt.

Et kjennetegn på skikkelig god ragú di carne for italienere er at «solen skinner» på tallerknen når du er ferdig med å spise.

Hvordan og hvorfor vil jeg fortelle om mens vi sammen lager middag for 4 personer.

Er du alene eller færre enn fire personer kan du selvsagt halvere råvarene eller du kan fryse ned det som blir til overs. På denne måten har du middagen klapper og klar i fryseren.

Til dessert skal vi lage frityrstekte epleringer som er en klassiker i Piemonte og som smelter i munnen. Server de gjerne sammen med litt vaniljeis eller sammen med et glass hetvin, det er jo tross alt lille lørdag.

Vi lager alle rettene fra bunnen av sammen uten noe juks eller hokuspokus. Det er maks 8 deltagere på kursene som foregår på zoom meeting. På denne måten får jeg tid til å veilede og svare på alle spørsmål mens vi lager middagen sammen, jeg på mitt kjøkken her i Italia og deltagerene på sitt eget….hvor enn man befinner seg.

Bruk påmeldingsskjemaet som du finner under sånn at jeg kan sende deg handlelisten.

Hjertelig velkommen inn på kjøkkenet mitt.
❤️

Kursdetaljer

Når: 2. March kl. 17:3019:30
Hvor: Online via Zoom
Pris: kr. 440,

  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen på Zoom-møtet (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings").
  • Det er maks 8 deltakere på kursene. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.

Scroll to Top