Loading Events

Italiensk kokkekurs med tørrfisk fra Norge

24. February kl. 17:3019:30 – Online via Zoom

Tørrfisk fra Norge på italiensk vis.

3C37FB4F-98C7-4997-8085-B5F7D3ADD6B7

Visste du at vi bruker mye av norsk tørrfisk her i Italia? Til og med mye mere enn det man gjør i Norge….tror jeg.
Derfor tenkte jeg at det var på tide med et italiensk kokkekurs med tørrfisken fra Norge i hovedrollen.

Vi skal lage en herlig pasta»saus og en fantastisk god hovedrett med tørrfisk for 4 personer.
Om du er alene så lager du bare mindre om du da ikke vil fryse ned det som blir til overs.
Bestem selv om du vil vanne ut tørrfisken selv, om du vil bruke utvannet tørrfisk eller frossen utvannet tørrfisk. For all del ikke forveksl tørrfisk med klippfisk.

❤️

Kursdetaljer

Når: 24. February kl. 17:3019:30
Hvor: Online via Zoom
Pris: kr. 440.00

  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen på Zoom-møtet (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings").
  • Det er maks 8 deltakere på kursene. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.

Scroll to Top