Følg meg!

Loading Events

Italiensk kokkekurs med squash

30. August kl. 12:0014:00 – Online via Zoom

Blir du med meg på en svipptur til Italia på mandag?

678770B0-8BE6-4EA5-B781-05BDB54ABE24

Blir du med meg på en svipptur til Italia på mandag?  Vi starter allerede ved lunsjtiden med squash i flere forskjellige versjoner om du ønsker er dette en perfekt meny for en kjøttfri start på uken.

Om du får tak i squashblomster skal vi fylle de før vi steker de i ovnen.

Men ikke fortvil om du ikke får tak i de der du bor siden vi da skal lage squashsandwich og for å være helt ærlig så vet jeg ikke hva som er best.

Du har kanskje hørt om den berømte italienske retten som heter Parmigiano di melanzane? En fantastisk ovnrett som virkelig kan konkurrere med lasagnen selv om akkurat denne retten er uten kjøtt.
Denne gangen skal vi bruke squash også fordi det sesong som betyr at prisen har gått ned. Retten er perfekt å i forveien for at den får «satt seg» om du har gjester men du kan også fryse den ned. Den holder seg helt fint et par dager i kjøleskapet.

Alle rettene som vi lager er for 4 persjoner. Er du alene så halverer du råvarene eller fryser det ned i porsjonsformer som du tiner direkte i stekepannen din.

Til dessert skal vi bake en myk og saftig sjokoladekake uten meieriprodukter.

Kursdetaljer

Når: 30. August kl. 12:0014:00
Hvor: Online via Zoom
Pris: kr. 490.00

  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen på Zoom-møtet (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings").
  • Det er maks 8 deltakere på kursene. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.

Scroll to Top