Loading Events

Kokkekurs, Morsdag og San Valentino

11. February kl. 17:3019:30 – Online via Zoom

Fredag 11 februar 17.30 Skal vi lage en herlig middag sammen? Det blir til og med kake til morsdag på søndag og hvis du vil har du forretten klapper og klar til  San Valentino for å få kjæresten til å dåne! 3 forskjellige smaker som passer perfekt sammen med sprudler og som helt sikkert kommer til å være gjengangere på kjøkkenet ditt. Flan di broccoli con salsa di Parmigiano, en «grateng» som serveres med en saus av osten Parmigiano. Små perfekte biter av fersk laks som går unna på et blunk å lage for ikke å snakke om hvor fort…

D87BA476-8E91-40AB-BF19-B30CB2804E40
Fredag 11 februar 17.30

Skal vi lage en herlig middag sammen?
Det blir til og med kake til morsdag på søndag og hvis du vil har du forretten klapper og klar til  San Valentino for å få kjæresten til å dåne!

3 forskjellige smaker som passer perfekt sammen med sprudler og som helt sikkert kommer til å være gjengangere på kjøkkenet ditt.
Flan di broccoli con salsa di Parmigiano, en «grateng» som serveres med en saus av osten Parmigiano.


Små perfekte biter av fersk laks som går unna på et blunk å lage for ikke å snakke om hvor fort de vil forsvinne på tallerknen.


Og til dessert blir det brownies med chili for å få litt fart og futt både på a mor og kjæresten.

 

Velg selv om du vil tilsette litt chili i «verdens beste» brownies. Om du aldri har smakt sjokolade og chili sammen så er jo bare det en god unnskyldning for å bli med på kurset!

Kursdetaljer

Når: 11. February kl. 17:3019:30
Hvor: Online via Zoom
Pris: kr. 440.00

  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen på Zoom-møtet (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings").
  • Det er maks 8 deltakere på kursene. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.

Scroll to Top