Loading Events

Italiensk kokkekurs

4. February kl. 17:3019:30 – Online via Zoom

Street food fra Sicilia som passer perfekt på en fredagskveld

6F8CA897-E49B-4336-A5B2-5E9261000852

 

 

Fredag 4 februar 17.30

Vi skal kose oss skikkelig med street food fra Sicilia som passer perfekt på en fredagskveld i godt selskap sammen med familie eller venner.
Om du er alene så er det ingen grunn til at du ikke skal kose deg på fredagskvelden, både under kurset og etterpå når du setter deg ned og beundrer bakeverket ditt.
Det som blir til overs legger du i fryseren sånn at du har noe godt liggende på lur.

Forskjellige råvarer og smaker som blir bakt inn i gjærdeig, hvert fyll får sitt eget utseende sånn at du ikke tar feil når du skal forsyne deg med din favoritt.

Noen steker vi i ovnen og noen blir frityrstekt. Du behøver ikke å bekymre deg eller grue deg for frityrstekingen siden jeg skal forklare hvordan man gjør det på en trygg måte.

Server de sammen med en god salat , noen oliven, soltørkede tomater, ost og en god vin for en italiensk aften på en fredagskveld.

Vi skal også lage den berømte pasta»sausen» som heter Pesto Trapanese. Og selvsagt skal vi lage noe godt til kaffen.

 

❤️

Kursdetaljer

Når: 4. February kl. 17:3019:30
Hvor: Online via Zoom
Pris: kr. 440.00

  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen på Zoom-møtet (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings").
  • Det er maks 8 deltakere på kursene. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.

Scroll to Top