Loading Events

Italiensk kokkekurs 18 mars kl 17.30

18. March kl. 17:3019:30

Italiensk focaccia fra Liguria sammen med forskjellige dipper og dressing

5C6F0BFA-90E4-4B0A-86A5-E647E5FB4A0E
På fredag skal vi bake en knall god italiensk focaccia. Denne kommer fra Liguria og som selv italienerene mener er den beste.

Du har kanskje allerede bakt focaccia og funnet din favorittoppskrift ? Men jeg kan love deg at du vil falle pladask for denne varianten som er mye tynnere enn brødvarianten. Den er ganske tynn, litt sprø samtidig som at den er silkemyk med sine dype små kratere.

Med den samme deigen skal vi også lage et par andre varianter som passer perfekt med pesto av basilikum, pesto av tomater og min egen versjon av caprese som også blir forvandlet til dressing.

Dette kurset passer til alle, enten om du er en Bakermester harepus eller om du har ti tommeltotter når det gjelder bakst og matlaging. Samtidig som at alt vegetarisk….og vegansk. Men selvsagt passer det også perfekt sammen med litt spekemat eller ost.

Om du er alene eller færre enn fire kan du halvere ingrediensene eller fryse ned det som blir til overs.

Jeg sender deg handlelisten når du har meldt deg og betalt kurset. Jeg vil tro at du vil lett finne råvarene hvor enn du befinner deg i landet. Det du trenger er hvetemel ( vanlig norsk hvetemel ) olivenolje, salt, sukker, fersk gjær, sherrytomater, pinjekjerner eller mandler, frisk basilikum eller salaten rucola, Parmigiano og om du vil ha salat, ost eller spekemat.

Dette er min favorittoppskrift som jeg bakte hver eneste dag på restauranten hvor jeg var kokk i 15 år og jeg er bomsikker på at du vil ha stor glede av den.
Så da håper jeg at vi sees på fredag for å starte helgen med noe av det beste som finner…..nystekt focaccia og et glass vin.
Kurset forgår på zoom meeting med maks 8 deltager i ca 2 timer. Vi baker og styrer på sammen. Du på ditt eget kjøkken og deltagerene på sitt eget. Jeg på mitt kjøkken her i Italia 


❤️

Kursdetaljer

Når: 18. March kl. 17:3019:30
Hvor:
Pris: kr. 440,

  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen på Zoom-møtet (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings").
  • Det er maks 8 deltakere på kursene. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.

Scroll to Top