Pandolce genovese e Brutti ma buoni
07/12 2022 kl. 17:00 – 19:00 – Online via Zoom
Vi skal bake de berømte julekakene som kommer fra Liguria og småkakene Brutti ma buoni
Er du klar for italiensk julebakst?
Vi skal bake de berømte julekakene som kommer fra Liguria, de er ganske kompakte og holder seg lenge siden det ikke er gjærbakst.
De kan kanskje minne litt om Cantucci/ Biscotti, selv om de ikke er like harde.
De er enkle å bake og du velger selv hva du vil fylle de med om det så skulle være sjokolade, nøtter, fikner, rosiner, tørket frukt eller alt sammen.
Du bestemmer selv om du vil bake de store, mellomstore eller kanskje bittesmå.
Om du velger å bake de bittesmå kan du pakke en og en i en liten celofanpose og bruke det som bordkort ved at du skriver navn på en lapp av papp som du henger fast i posen med en liten klype. Et bedre bordkort skal du lete lenge etter, et bordkort til å spise opp…..bokstavelig talt!
Men vi stopper ikke der siden det også blir de berømte småkakene som heter Brutti ma buoni som betyr tett og slett at de er stygge men gode. Pass opp for disse er farlig gode og man kan faktisk bli avhengig.
Da håper jeg at vi sees på onsdag 7 desember kl 18.00. ❤️
For å melde deg på kurset kan du sende meg melding via bloggen eller direkte på Mail schoning.caroline@gmail.com
Når du har meldt deg på kurset sender jeg deg informasjon om innbetalingen, handleliste og innloggingskoden til zoom meeting.
Du må laste ned zoom meeting på forhånd, jeg åpner for innlogging kl 17.30 sånn at alle skal få gid tid til å logge seg på og kontrolere at lyd og bilde fungerer.
Vi baker alt sammen i samme tempo, jeg på mitt kjøkken og deltagerene ( maks 8, min 4 ) på sitt eget. Ved hjelp av min IPad som jeg beveger over baksten, stekeovnen, gryter og kar er det enkelt å vise og forklare. Det er også derfor det er maks 8 deltagere for at alt skal gå ordentlig for seg og for at jeg skal kunne svare på spørsmål.
Gavekort som gikk ut på dato i mars 2022 kan dessverre ikke brukes.
❤️
- Kurset foregår online via Zoom hvis jeg ikke har skrevet noe annet.
(Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings")
- Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
- Meld deg på via skjemaet under.
Ser du ikke skjemaet, så send en e-post med navn og kurs til post@carolinesgourmet.no
Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen i god tid før kurset.
Det er maks 8 deltakere på hvert kurs. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.