Loading Events

Italiensk Julebakst

29/11 2023 kl. 18:0020:00 – Online via Zoom

Jeg gleder meg til å fylle kjøkkenet og kakeboksene med de herligste dufter og smaker.

Min egen julebakst med en tradisjonell julekake fra Liguria. Disse kakene holder seg lenge, er enkle å bake og perfekte som gave.

Om du baker de i miniutgave og pakker de inn i celofan blir det de beste og koseligste bordkortene ved at du fester navnet og legger kaken ved hver kuvert.
Disse «bordkortene» tar gjestene ta med seg hjem etter middagen/festen.

Eller hvorfor ikke gjemme en mandel i en av kakene som premie for å vinne marsipangrisen?
Jeg er sikker på at du kommer til å bake disse kakene om og om igjen og at de vil bli en favoritt…..året rundt. Du velger selv hva du vil fylle de med hasselnøtter, mandler, rosiner, fikner, aprikoser, pistasjnøtter, dadler, sjokolade osv.

Du kan med god samvittighet bytte ut Biscotti/ Cantucci med disse kakene.

Vi skal også bake mine småkaker med appelsin og sjokolade som er blitt en klassiker i kakeboksen min.
De er også enkle å bake men vær oppmerksom på at de er vanedannende og har lett for å forsvinne i nattens mulm og mørke.

Disse kakene bakte jeg også under en showcooking i Torino for noen år siden og vet du hva? De forsvant som om de skulle vært varme hvetebrød siden de er farlig gode.

Jeg gleder meg til å fylle kjøkkenet med de herligste dufter og Maurizio gleder seg til at jeg skal begynne å fylle kakeboksene med julebaksten.

❤️

Kursdetaljer

Dato & klokkeslett: 29/11 2023 kl. 18:0020:00
Pris: kr. 499.00

Ser du ikke skjemaet?
Send en e-post med navn og kurs til post@carolinesgourmet.no

  • Kurset foregår online via Zoom hvis jeg ikke har skrevet noe annet.
    (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings")
  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Ser du ikke skjemaet, så send en e-post med navn og kurs til post@carolinesgourmet.no

Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen i god tid før kurset.
Det er maks 8 deltakere på hvert kurs. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.


Scroll to Top