Laster Arrangementer

Italiensk Julebakst

29/11 2023 kl. 18:00 โ€“ 20:00 โ€“ Online via Zoom

Jeg gleder meg til รฅ fylle kjรธkkenet og kakeboksene med de herligste dufter og smaker.

Min egen julebakst med en tradisjonell julekake fra Liguria. Disse kakene holder seg lenge, er enkle รฅ bake og perfekte som gave.

Om du baker de i miniutgave og pakker de inn i celofan blir det de beste og koseligste bordkortene ved at du fester navnet og legger kaken ved hver kuvert.
Disse ยซbordkorteneยป tar gjestene ta med seg hjem etter middagen/festen.

Eller hvorfor ikke gjemme en mandel i en av kakene som premie for รฅ vinne marsipangrisen?
Jeg er sikker pรฅ at du kommer til รฅ bake disse kakene om og om igjen og at de vil bli en favorittโ€ฆ..รฅret rundt. Du velger selv hva du vil fylle de med hasselnรธtter, mandler, rosiner, fikner, aprikoser, pistasjnรธtter, dadler, sjokolade osv.

Du kan med god samvittighet bytte ut Biscotti/ Cantucci med disse kakene.

Vi skal ogsรฅ bake mine smรฅkaker med appelsin og sjokolade som er blitt en klassiker i kakeboksen min.
De er ogsรฅ enkle รฅ bake men vรฆr oppmerksom pรฅ at de er vanedannende og har lett for รฅ forsvinne i nattens mulm og mรธrke.

Disse kakene bakte jeg ogsรฅ under en showcooking i Torino for noen รฅr siden og vet du hva? De forsvant som om de skulle vรฆrt varme hvetebrรธd siden de er farlig gode.

Jeg gleder meg til รฅ fylle kjรธkkenet med de herligste dufter og Maurizio gleder seg til at jeg skal begynne รฅ fylle kakeboksene med julebaksten.

โค๏ธ

Kursdetaljer

Dato & klokkeslett: 29/11 2023 kl. 18:00 โ€“ 20:00
Pris: kr. 499.00

Ser du ikke skjemaet?
Send en e-post med navn og kurs til post@carolinesgourmet.no

  • Kurset foregรฅr online via Zoom hvis jeg ikke har skrevet noe annet.
    (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings")
  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg pรฅ via skjemaet under.
    Ser du ikke skjemaet, sรฅ send en e-post med navn og kurs til post@carolinesgourmet.no

Jeg sender deg handleliste og nรธkkel til kjรธkkeninngangen i god tid fรธr kurset.
Det er maks 8 deltakere pรฅ hvert kurs. Det betyr personlig hjelp og svar pรฅ alle spรธrsmรฅl underveis mens vi koker og baker.

[forminator_form id="58591"]

Skroll til toppen