Loading Events

Empanadas

7. February kl. 18:0020:00 – Online via Zoom

Lillelørdag med Empanadas

Empanadas er noe som alle liker og den største hemmeligheten er vel egentlig deigen siden du jo kan fylle den med det som du selv foretrekker.

Men om deigen er hard og tørr så vil ikke resultatet bli det samme som om deigen er silkemyk og ganske så tynn.

Jeg kan forsikre deg at du kommer til å bruke oppskriften mange, mange ganger og som du vil ha stor glede av.

Selvsagt er ikke dette en italiensk rett men av og til smaker det godt med retter og smaker fra andre land.

Når jeg baker empanadene mine så er det alltid smilende og fornøyde  fjes rundt middagsbordet.
De er perfekte til å fryse ned og om du lager de litt mindre så kan de servere som fingerfood.

Vi skal lage den klassiske versjonen som er med kjøttdeig, oliven, rosiner og hardkokt egg.
Om du vil bytte ut det fyllet med andre ting er helt opp til deg selv. Om du vil ha de kjøttfrie så bruker du kokte poteter, løk eller purre og gjerne litt spinat.

Kurset foregår på zoom meeting med maks 8 deltagere. Vi lager retten sammen, jeg på mitt kjøkken og deltagerene på sitt eget….hvor enn du befinner deg.
Når du har meldt deg på vil jeg sende deg all informasjon som du trenger for innbetaling, handleliste og og innloggingskoder.
Dette kurset passer for alle siden de egentlig er enkele å bake bare man har den rette oppskriften, samtidig vil du ha mulighet til å spørre mens vi holder på. Dette er en av grunnene til at det er maks 8 deltagere på kursene mine for at alle skal få hjelp og råd.
Prisen er for en person.

 

Kursdetaljer

Dato & klokkeslett: 7. February kl. 18:0020:00
Pris: kr. 499,

Ser du ikke skjemaet?
Send en e-post med navn og kurs til post@carolinesgourmet.no

  • Kurset foregår online via Zoom hvis jeg ikke har skrevet noe annet.
    (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings")
  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Ser du ikke skjemaet, så send en e-post med navn og kurs til post@carolinesgourmet.no

Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen i god tid før kurset.
Det er maks 8 deltakere på hvert kurs. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.


Scroll to Top