Følg meg!

Loading Events

17. mai-meny

7. May kl. 17:3020:00 – Online via Zoom

Tampen brenner og 17. mai står for døren. Fredag 7. mai kl 17.30 skal vi lage en av mine favorittretter som er en gryterett med kyllinglår, friske urter, pinjekjerner, oliven, chili og hvitvin.

5206B017-B1B3-4875-90CD-1D34CCD34853

En utrolig god rett og siden vi lar kyllinglårene få småputre på en seng av poteter blir det en «alt i et» rett som kan stå å småputre alene mens du pynter deg.

Dette er også en av rettene på matkurset da Trines matblogg og gruppen hennes var i Liguria og som jeg ble bedt om å gjenta av en av deltagerene.

Advarsel: Ikke server denne retten før alle har satt seg til bord siden det smaker så godt at man kan dåne.

Siden dette er en komplett rett får vi tid til å lage en kake til dessert. En klassiker fra det italienske kakebordet. Crostata di ricotta som er en mørdeigsterte med osten ricotta og sjokolade. En kake som du kanskje vil gjenta for årets 17. mai ved at du pynter kaken med norske flagg.

Kursdetaljer

Når: 7. May kl. 17:3020:00
Hvor: Online via Zoom
Pris: kr. 380

  • Kursene varer i ca 2-2 1/2 time.
  • Meld deg på via skjemaet under.
    Jeg sender deg handleliste og nøkkel til kjøkkeninngangen på Zoom-møtet (Last ned Zoom - velg "Zoom client for meetings").
  • Det er maks 8 deltakere på kursene. Det betyr personlig hjelp og svar på alle spørsmål underveis mens vi koker og baker.

Scroll to Top