Enda en matskatt

Bli med meg……… vi tar matveien.    

Enda en matskatt

Bli med meg……… vi tar matveien.

 

 

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Kardemommebyen i Rimini

Vet du at det finnes en liten koselig Kardemommeby i Rimini ?

"Salsa di fragole" Jordbærsaus

Egentlig er jeg ikke så veldig begeistret for jordbærsauser, helt til jeg fant opp………

Italiensk iskrem, Gelato italiano

Italiensk hjemmelaget iskrem på sitt beste i Piemonte.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top