Bli med meg……… vi tar matveien.
Jeg slutter aldri å forbause meg over Torino og Piemonte. Vet du hvor mange slott det finnes her ? Denne gangen skal jeg ta deg med til……
Ovnsbakte plommer er perfekte til så mangt også til en plommebløtkake.
Det er ikke akkurat så lett i disse dagene og late som om alt er greit når det ikke er greit.
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.