Colomba og italiensk middag onsdag 24 mars kl 17.00

Alle vil hvine av fryd som påskekyllinger når de setter seg til bords

Colomba og italiensk middag onsdag 24 mars kl 17.00

Italiensk matkurs hvor vi lager en hel middag sammen. Og siden det nærmer seg påsken skal vi lage min variant av den italienske påskekaken, Colomba.
Du vet kanskje at det tar omtrent to dager for å bake denne kaken? For å unngå at du behøver å se meg, kjøkkenet mitt og deigene mine i hele to dager skal vi lage en annen variant, det spesielle med disse kakene er glasuren som vi lager og som vi dekker gjærdeigen med før de fyker inn i ovnen.

Velg selv om du vil bake de i porsjoner eller som en kake som du skjærer i skiver.

Men selvsagt skal vi starte middagen med en hovedrett som blir svinestek/ svinekam i en herlig saus. Ja, for hvem er det som har sagt at italierene ikke lager saus? Sausen er laget fra bunnen av uten juks eller hokuspokus.

Hva passer vel bedre enn poteter til denne retten. Om du har vært i Italia har du kanskje smakt de ovnsstekte potetene som man mange ganger må bestille som ekstra tilbehør til hovedrettene.

Kurset starter klokken 17.00 og varer i ca 2 1/2 time. Vi vil også lage noe ekstra kjempegodt siden det nærmer seg påske. Noe godt «farlig» godt som får alle til å hvine av fryd som påskekyllinger.

For å melde deg på kurset sender du meg en Mail eller bruker skjemaet under. Kurset foregår på zoom meeting direktesending fra kjøkkenet mitt her i Torino.
Vi lager alle rettene sammen fra bunnen av, jeg på mitt kjøkken og deltagerene på sitt eget…hvor hen de er. Det er maksimum 8 deltagere for at jeg skal kunne veilede alle, for å svare på spørsmål og hjelpe til litt om noen sitter fast eller henger igjen.

 

schoning.caroline@gmail.com

[forminator_form id=»58591″]

Reklame

❤️

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Påske 2017. Pasqua

Påskelunsjen, La Ciau del Tornavento i Piemonte

"Il pranzo di Natale " Julelunsjen.

Dette er den mest smakfulle Julen jeg har spist noen sinne, sa Thomas, da vi kom ut fra denne fantastiske opplevelsen. Den varte i 4 timer.

Rundstykker Panini

Hvorfor ikke rett og slett tilsette tørkede tomater og basilikum direkte i brøddeigen? Både smaken og fargen blir helt nydelig.

1 år Membership Required

You must be a 1 år member to access this content.

Join Now

Already a member? Logg inn her
Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen