Carpaccio av pære med blåmuggost og valnøtter - det er godt med lettere og friskere retter etter en kald og mørk vinter.
FÃ¥tt med deg disse?
"Ut på tur aldri sur"
Det er kanskje ikke sÃ¥ rart heller….med deeeen lunsjen og deeeet landskapet, og deeeeen kirken. Det som er sÃ¥ utroliger er at det……
Søndag i Piemonte, Agliano Terme
Ut pÃ¥ tur, pÃ¥ søndagstur til Agliano Terme i Piemonte. Litt mimring fra 2016, i et omrÃ¥de hvor vi alltid finner…
Pandolci, Boller
I dag skal det bli andre boller, bostaveligtalt. Disse bollene har ikke noe med ………
Italia å gjøre. Det er vi nordmenn som er eksperter på boller og når jeg disker opp med mine kanelboller hyler italienerene i fryd akkurat som små unger.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.
Stengt for kommentarer.