Carpaccio av pære

Carpaccio av pære med blåmuggost og valnøtter - det er godt med lettere og friskere retter etter en kald og mørk vinter.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

Bildegalleri

Klikk og nyt!

FÃ¥tt med deg disse?

"Ut på tur aldri sur"

  Det er kanskje ikke sÃ¥ rart heller….med deeeen lunsjen og deeeet landskapet, og deeeeen kirken. Det som er sÃ¥ utroliger er at det……

Søndag i Piemonte, Agliano Terme

Ut pÃ¥ tur, pÃ¥ søndagstur til Agliano Terme i Piemonte. Litt mimring fra 2016, i et omrÃ¥de hvor vi alltid finner…

Pandolci, Boller

I dag skal det bli andre boller, bostaveligtalt. Disse bollene har ikke noe med ………
Italia å gjøre. Det er vi nordmenn som er eksperter på boller og når jeg disker opp med mine kanelboller hyler italienerene i fryd akkurat som små unger.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Stengt for kommentarer.

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen