Jeg snakker flytende Italiensk etter å ha bodd her i 30 år. Og jeg har mange kontakter innen mat og vin siden jeg var kokk på min egen restaurant i 15 år.
Og hvis jeg ikke kjenner til akkurat det du er på jakt etter, så spør jeg kjente og ukjente helt til du sitter med "fangsten" din.
Det artige med livet er at det alltid er noe nytt å oppdage og lære. (Les mer om Mitt liv i Italia...)
Hva mine gjester sier...
Caroline var gjestekokk på Lier gård under Sommer på Mjøsgårdene i 2017. Med hennes kokkeferdigheter, stålkontroll og nydelige vesen ble det en stor suksess. Vi gjentok suksessen med italiensk matkurs og italiensk aften våren 2018. Begge arrangementene for fulle hus!
Ingerine Amundsen
Lier gård
Vi ville vise hva Piemonte har å by på. En av dagene for dette oppholdet falt naturlig å velge matkurs, med Caroline som læremester. Dette har vi ikke angret på. Våre gjester har takket oss mange ganger.
Solfrid og John-Egel
Piemonte
Jeg har selv vært på "matrunde" med Caroline i Torino og Oh My God for en fantastisk opplevelse! Sa jeg at området har noen av italias beste viner? At Torino er sjokoladebyen fremfor noen, og at Caroline kjenner alle stedene som er verd å besøke for oss som er glad i italiensk mat?
Eva Stenbo
Kjære Caroline; Å få oppleve Torino i april sammen med deg var en stor og hyggelig opplevelse. Å få komme tilbake i november å oppleve kulinariske Torino sammen med deg gleder jeg meg utrolig mye til.
Mona
Caroline viste meg rundt i både vakre Torino og i vindistriktene rundt. Jeg ble helt betatt! Små intime spisesteder og butikker jeg aldri ville ha funnet på egen hånd og det virket som Caroline kjente «alle». Anbefaler alle en tur til Torino i Carolines fotspor!
Ingerine Amundsen
Lier gård
Et norsk gladsangkor kommer til Piemonte. Da engasjerer vi igjen Caroline, og denne gangen skal hun lage lunsj for alle disse og servere i vår hage i Piemonte. Vi gleder oss skikkelig.
Solfrid og John-Egel
Piemonte
Det som er gøy med oppskriftene er at de virker 'vanlige', men du har alltid noe ekstra. Pizza med frukt, eller… pasta (farfalle) med laks i fløtesaus og tilsatt litt whisky. Helt merkelig, men overraskende og godt. Brava bravissima!!!