Klippfisk fra Norge og poteter på italiensk vis. Gnocchi e Baccalá er en klassiker hjemme hos oss i Italia.
På tirsdag skal vi sammen lage de klassiske silkemyke potetputene fra det italienske kjøkkenet som heter ‘Gnocchi’, de passer perfekt sammen med norsk klippfisk. Og er det noe som de fleste nordmenn elsker så er det poteter.
Dette var en rett som jeg ofte serverte på restauranten vår i Italia, til stor glede for våre gjester.
Sammen lager vi alt fra bunnen av i et rolig tempo.
Om det er noen i familien som rynker på nesen når de hører klippfisk så behøver du ikke å bekymre deg siden vi også skal lage noe annet godt som jeg tror vil falle i smak hos alle…både store og små.
Meld deg på her eller send meg en Mail : schoning.caroline@gmail.com sånn at jeg kan holde av en stol for deg rundt kjøkkenbordet mitt siden det ikke er plass til så mange. Du vil også få tilsendt en handleliste og en liste over hvilke kjøkkenredskaper du trenger.
For å unngå smitte går du inn kjøkkeninngangen….på Zoom. Kurset koster kr. 350,00