Matkurs, Baccalá e gnocchi

Tirsdag 1. desember 2020 kl. 17.45
Klippfisk fra Norge og poteter på italiensk vis. Gnocchi e Baccalá er en klassiker hjemme hos

Matkurs, Baccalá e gnocchi

Klippfisk fra Norge og poteter på italiensk vis. Gnocchi e Baccalá er en klassiker hjemme hos oss i Italia.
På tirsdag skal vi sammen lage de klassiske silkemyke potetputene fra det italienske kjøkkenet som heter ‘Gnocchi’, de passer perfekt sammen med norsk klippfisk. Og er det noe som de fleste nordmenn elsker så er det poteter.
Dette var en rett som jeg ofte serverte på restauranten vår i Italia, til stor glede for våre gjester.

Sammen lager vi alt fra bunnen av i et rolig tempo.
Om det er noen i familien som rynker på nesen når de hører klippfisk så behøver du ikke å bekymre deg siden vi også skal lage noe annet godt som jeg tror vil falle i smak hos alle…både store og små.
Meld deg på her eller send meg en Mail : schoning.caroline@gmail.com sånn at jeg kan holde av en stol for deg rundt kjøkkenbordet mitt siden det ikke er plass til så mange. Du vil også få tilsendt en handleliste og en liste over hvilke kjøkkenredskaper du trenger.
For å unngå smitte går du inn kjøkkeninngangen….på Zoom. Kurset koster kr. 350,00

[forminator_form id=»58591″]

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Juleribbe – Show-cooking a Torino – Maiale natalizio norvegese

Juleribbe - Show-cooking a Torino - Maiale natalizio norvegese. Una bellissima giornata con lo show cooking che ho fatto al Borgo Mediovale a Torino

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her

"Il pranzo di Natale " Julelunsjen.

Dette er den mest smakfulle Julen jeg har spist noen sinne, sa Thomas, da vi kom ut fra denne fantastiske opplevelsen. Den varte i 4 timer.

Påskepai – Torta Pasqualina

Reis med fantasien med en italiensk påskemeny: Påskepaien eller "Torta Pasqualina"  fra Liguria kan du gjerne servere med en salat. Eller med norsk røkelaks.

Membership Required

You must be a member to access this content.

View Membership Levels

Already a member? Logg inn her
Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Skroll til toppen