Denne gangen slang jeg meg på trenden med aubergin «schnitzel». Jeg er ikke vegeterianer, men av og til slår det meg hvor mange utrolig gode retter man kan lage med grønnsaker - uten å måtte ty til halvferdige og ferdigprodukter man får kjøpt på supern...
FÃ¥tt med deg disse?
19 Dicembre sulla spiaggia.
En luftetur pÃ¥ stranden i Lavagna en grÃ¥ ettermiddag, med tanker som…..
"Tajin"
Her forleden fikk jeg skikkelig lyst pÃ¥ noen andre smaker, akkurat som nÃ¥r du fÃ¥r lyst pÃ¥ noe som…..
Qualche gironi a Oslo
Oslo, il capitale della Norvegia: Vieni, Â ti faccio vedere Oslo come l’ho vista l’ultima volta.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Jeg er Caroline
Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.
Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.