Matkurs, focaccia genovese

Torsdag 24. november 2020 kl. 17:30
Den beste focacciaen kommer fra Liguria.

Matkurs, focaccia genovese

Det braker løs på torsdag 24 november klokken 17.30. Da skal vi bake noe av det beste som finnes som er den berømte Focaccia fra Liguria. Jeg skal lære deg alle hemmeligheten som ligger bak for at det blir et perfekt resultat.

En og samme deig forvandler vi til tre forskjellige ting som passer perfekt i julestria.

Bildet som du ser under er focacciaen som en av deltagerene bakte på kurset i forrige uke.


❤️

 

 

Bildegalleri

Klikk og nyt!

Fått med deg disse?

Risotto med safran, reker og burrata

Når Smakssansene gir deg flashback.

Champagne, prosecco og mørnet kjøtt. Carne frollata, Champagne e prosecco

Søndagslunsj på landet med sprudler og mørnet kjøtt.

Aperitiff med solnedgang i Sestri Levante

Dette er et av de vakreste stedene jeg kjenner. Skal du gå tur i 5 Terre så bo i Sestri Levante og ta toget dit. Etter flotte fantastiske turer til de vakreste steder kommer du sliten men lykkelig tilbake til Sestri Levante. Stikker ned på stranden, graver føttene i sanden mens du nyter aperitiffen din…

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Caroline jobber

Jeg er Caroline

Jeg som eier og driver denne bloggen har jobbet som kokk på egen restaurant i Lavagna nord i Italia i mange år. Nå er jeg frilanskokk, matskribent og turarrangør. Jeg kan også komme til deg hvis du vil ha en spesiell matopplevelse, kanskje sammen med en gjeng venner.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ved å bruke kommentarskjemaet, godtar du mine personvernregler.

Scroll to Top